Gram sobie Dol Guldur i jednostki generalskie to miazga. :)
Chodź zdaje mi się że na starych mosach nazgule były mocniejsze więc jest ok.
Wersja do druku
Gram sobie Dol Guldur i jednostki generalskie to miazga. :)
Chodź zdaje mi się że na starych mosach nazgule były mocniejsze więc jest ok.
No gerenałowie Dol Guldur to serio miazga ale w porównaniu z konnicą generalską księcia Dol Amroth to i tak słabo. Przecież jednym generałem rozbijałem armię korsarzy ( tą z skryptu 12 jednostek w tym 2 oddziały pikinierów )
@Krystian
Właśnie o tym mówię, by nie dawać samych takich op jednostek kawalerii tylko coś typu Bree, jednostka nie za dobra, nie za słaba ale jednak troche może wyrobić zamieszania
Już niebawem może mieć swoją premierę wersja 1.1 moda. Przede wszystkim będzie naprawiony skrypt z Sarumanem, rework Anduiny, dodane zostaną nowe portrety jednostek. Kilka osad będzie naprawionych, głównie chodzi o teksturki.
OOO i to się nazywa dobra wiadomość na początek dnia. ;) Fajnie że dalej mod rozwija się w szybkim tempie ;)
Zmieniłem pierwszy post, by był bardziej przejrzysty, jak trzeba coś jeszcze dodać, to dajcie znać.
Dobra robota Temer. :clap:
Wersja 1.1 tuż tuż, jakbym miał instalator to bym już go wrzucił, ale za to wstawiam screena dla Umbaru. Ta frakcja jest świetna.
Dodadzą również 3 poziom dróg- tylko dla krasnoludów oraz dla niektórych frakcji ludzi (Umbar, Gondor)
Spoiler:
Spoiler:
Osoba która stworzyła te modele może być z siebie dumna. Normalnie brawo, cudo
/cry jezu a ja nie mam czasu nawet w 1.0 pograc a tu juz patche dodatki wrrr zycie ssie
Wersja 1.1 już jest!
Oto link:
http://www.moddb.com/mods/divide-and...ion-1-patch-11
A tu jest link jak zainstalować, w formie filmiku:
Instalujemy na wersję 1.0 lub 1.01
Uruchamiamy jako administrator.
Po zainstalowaniu 1.1, szukamy w folderze data moda, pliku clean after edit.exe i wrzucamy go do folderu third age_3 (czy jak tam go macie nazwanego), odpalamy i cieszymy się grą!
Ważne info: dyplomatów można werbować tylko w budynkach specjalnych, unikalnych dla miasta, np. Wichrowy Czub dla ND.
I jeszcze instrukcja po angielsku:
Spoiler: