No wiec teraz mam nadzieje ze bialo-czerwoni beda szli tylko w gore:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/reprez ... omosc.html
Wersja do druku
No wiec teraz mam nadzieje ze bialo-czerwoni beda szli tylko w gore:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/reprez ... omosc.html
Oj nie przesadzaj. Przecież być tuż za takimi POTĘGAMI jak Białoruś i Uganda to zaszczyt :D :D :D
W Zabrzu będą budować stadion :P
Skąd takie info gdzie potwierdzenie bo jakoś nie znalazłem na skyscrapercity
Naprawdę ktoś przejmuje się takimi rankingami? :lol:
Raz w życiu poprę Dragonita, takie rankingi powinni drukować na szarym papierze toaletowym, bo do jednego celu tylko się nadają. Głupszy od rankingu FIFA jest chyba tylko ranking IFFHS :D.
Jak będziecie losowani z 4 koszyka do el. MŚ to nie będzie wam do śmiechu,....
A dzisiaj dwa fajne mecze na tv4 są :]
Ja widzę jeden, ten z udziałem Sevilli:)...Ten pierwszy, to mogę powiedzieć, co się będzie działo po meczu, abym się mylił. po meczu:Cytat:
Zamieszczone przez OskarX
Peszko do dziennikarza, no graliśmy bardzo dobrze, ale sędzia był stronniczy, Włosi grali twardo, beee brutale, trawa, właśnie piłka dostawała takiego poślizgu, nie mogliśmy zagrać z pierwszej, uffff, no i kontrolowaliśmy grę, ale ci fuksem wsadzili nam trzy bramki, ale stwierdzam, że to najlepsze nasze spotkanie :lol: :lol: :lol:
http://mundialowo.blox.pl/2010/09/video ... ssera.html
Może któryś z sympatyków Milanu powie o co mu tu chodziło... i reszcie drużyny, że nie zareagowała :shock:
Cytat:
Ja widzę jeden, ten z udziałem Sevilli:)...Ten pierwszy, to mogę powiedzieć, co się będzie działo po meczu, abym się mylił. po meczu:
Peszko do dziennikarza, no graliśmy bardzo dobrze, ale sędzia był stronniczy, Włosi grali twardo, beee brutale, trawa, właśnie piłka dostawała takiego poślizgu, nie mogliśmy zagrać z pierwszej, uffff, no i kontrolowaliśmy grę, ale ci fuksem wsadzili nam trzy bramki, ale stwierdzam, że to najlepsze nasze spotkanie :lol: :lol: :lol:
Niech się ci wielcy wyśmiewacze zajmą swoimi klubikami, ale co ? jednak chciało by się obejrzeć meczyk z Juve nie ? ale to przeciez amika.
Może to żarcik taki? Przecie lekko go kopnął.Cytat:
Zamieszczone przez Barsa
Dla mnie to Lech Poznań, z całą tradycją i dokonaniami. Jedyny z Polski klub który o mały włos, gdyby nie kiks Araszkiewicza, wyeliminowałby wielką Barcelonę..Nawet teraz te mecze robią wrażenie...Skąd pomysł z Amiką? Lech przejął udziały Amiki i tyle, Amiki nie ma...Szkoda tylko kibiców tak fajnych i licznie gromadzących się na stadionie :) Memu ulubionemu klubowi, nie grożą mecze w LE :lol: :lol: :lol: Dobrze, jak się utrzyma w lidze :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
No zaraz meczyk Lech-Juve. Jaki wynik obstawiacie :?:
Jestem optymistą to może będzie nawet REMIS :P
Na serio zgadzasz się ze mną 1 raz w życiu? :lol:Cytat:
Raz w życiu poprę Dragonita,
Wyniku wolę nie obstawiać ;)
O której i gdzie można obejrzeć?
z tego co wiem TV4 o 19 ;]Cytat:
Zamieszczone przez Czik
A oglądam na onecie :P
No teraz się zaczął
Eee nie wiem skąd to wiesz ale u mnie piszę że mecz będzie o 20:55Cytat:
Zamieszczone przez Sam Fisher
Tyle że nie jestem pewien że to ten mecz
Sorki za post pod postem :oops:
http://www.livesports.pl/ jest 19...
No to onetowi nie należy wierzyć
Od 20min relacja nic nie ruszyła
O o tej 20:55 to będzie jakiś mecz na TV4
Goooooooooooollllllll! :lol: :lol: :lol: Lech prowadzi :) Aby się im udało :D
No no Lech po karnym prowadzi :D :D ale musi uważać już Juve parę razy miała szanse na gola
2 do zerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cieszę się, że może w końcu się pomyliłem, oby tak dalej :lol:
Ale heca!
Nie no nie wierze :shock: :shock:
Oby tak dalej panowie tylko pilnujcie się w obronie
PS: Eutyches znowu mnie uprzedziłeś ;)
Chyba nawet najwieksi optymisci nie spodziewali sie takiego rezultatu do przerwy :shock: ;)
Rudnevs królem!!!!!!!!! :D :D
Nie jest tak źle pomimo straty gola :D Oby utrzymać wynik do końca
Wstyd i hańba na cały świat :!: No ale jeszcze jest nadzieja.
Druga tak samo stracona bramka. Będą mieli nad czym pracować na treningach.
No ładnie :( :( :(
Niech chociaż utrzymają wynik :|
Edit:
No i Lech przegrywa, szkoda :( :( :( :( :(
A ja mówiłem od początku "dziury i brak zgrania w obronie" szkoda ,że Lech nie ma solidnej defensywy :/ Mam nadzieję, że nie chociaż remis.
Stara Dama miała zawał... na szczęście ( przynajmniej dla mnie :P ) Chiellini i Del Piero znają się na reanimacji ;) Mimo to muszę przyznać, że i tak Lech mnie pozytywnie zaskoczył, a trochę czasu do końca meczu zostało.
ahahahahha :lol: Ładnie pociągnął Rudnevs
GOOOOL mówiłem ,że remis ;) Szkoda mi tylko niewykorzystanych/nieudanych akcji Lecha i tych dziur w obronie.
Czemu sędzia zakończył jak akcja była ehh:/
Ale zaj*bał. Zjadł Del Piero ten Rudnevs dzisiaj. Koleś zagrał sobie mecz życia.
Gdyby nie żałosna defensywa Lech by zmiażdżył Juve.
Sędzia bał się że go włoska mafia znajdzie jak puści akcję i będzie gol :D.
Jest :D :D :D :D
A nie mówiłem że będzie remis ale nie myślałem że po takim meczu :lol: :lol: :lol:
Rudnevs królem :D :D
Defensywa grała dobrze tylko do końcówki 45min . W zimie muszą kupić dobrych obrońców.Cytat:
Ale zaj*bał. Zjadł Del Piero ten Rudnevs dzisiaj. Koleś zagrał sobie mecz życia.
Gdyby nie żałosna defensywa Lech by zmiażdżył Juve.
Ech, już myślałem, że jakoś wymęczą to zwycięstwo, ale nie :roll: Wstyd. Co się dzieje z tym klubem? Czy tam kiedyś będzie jeszcze normalnie? Czy już zostaną takim przeciętnym klubikiem z wielką historią? Plusy? Dla Lecha za to, że nie wyszli na miękkich nogach i wieżyli w siebie, dla Juve za to, że nie załamali się.
http://img651.imageshack.us/img651/7...sfotopala4.jpg
MISTRZ !!!! ALE K... ZAJ**** :) :) To jest w piłce najpiękniejsze, gra do końca. Widać różnice- Rudnevs, Artur, i Czibamba :lol:
Kriviec wreszcie przechwytywał dużo piłek, Kotor tez z wolnych ale bronil 8-)
KOLEJORZ JAZDA Z KU....