unia dała :lol:
Wersja do druku
unia dała :lol:
A jakie kraje w ogole maja swoje godla na koszulkach? Wiekszosc ma wlasnie logo zwiazku, mnie logo sie podoba, orzel jest
nie podoba mi sie tylko ten pas przez piers
Te szmaty? Daj spokój.
koszulka od chińczyka z paskiem i logiem pzpnu :roll:
powinni w takich szmatach grac - blaszczykowski frajerze, co powiesz na ten projekt ? jest dynamiczny ? a ty wojtusiu ? doganiamy jewrope ?
http://i41.tinypic.com/r0t400.jpg
brzydze sie ludzmi grajacymi w tym smiesznym tworze
Mazurek Dabrowskiego a rece pilkarzy przyciskajace logo pzpn do serc...no thx :?
Ze specjalna dedykacja dla prezesa zwiazku przeciwko narodowi
http://www.youtube.com/watch?v=OOCJD7Rt4UE
Ej bez kitu często się mówi jacy sa polscy kibice (mam na myśli tylko piłkę nożną) zawodnicy i ogólnie media kreowały że mamy fajny doping i tak dalej. Moje zdanie jest takie że polscy zawodnicy maja absolutnie beznadziejny doping. Katastrofa, i już mniejsza z tym że daremni kibice śpiewali ostatnio na meczu z włochami "Gdzie jest orzeł" lub "J.... PZPN" chcą wyrazić swoje niezadowolenie dlaczego nie robią tego po za meczem? A tak zupełnie z innej beczki, interesuje się bardzo piłką nożną od MŚ w 1998r we Francji i jestem fanem tej dyscypliny. Wiem dobrze że polscy kibice sa okropni, Biało - czerwoni, my chcemy gola, Polska - polska to maks ich przyśpiewek. Jak zespołowi nie idze na boisku to oczywiście doping milknie... A właśnie po to jest kibic żeby odegrał swoją role w tym momencie kiedy są trudne chwile podnieść serce dopingiem. bardzo ubodzy w sposób kibicowania jest widownia na polskich stadionach, także tych klubowych.
Co do strojów: Orzełek powinien widniec na koszulce i to oczywiście da się zrobić. W ogole projekt nowych koszulek powinien być wcześniej pokazany i ewentualnie zmieniony pod naciskiem kibiców.
Natomiast ciągła nagonka na PZPN tuż przed Euro kiedy mamy niepowtarzalną szanse pokazać się z fajnej strony, znów to spieprzymy... Bo ważniejsza jest walka ze związkiem a nie przygotowanie na radość z wielkiego święta piłkarskiego. I TO U NAS W POLSCE!!!!!
Kadra jest aktualnie bojkotowana, przychodzą tylko pikniki.
W jaki sposób krytykowanie PZPNu wpłynie negatywnie na imprezę?
Wczas się skapłeś, tak już od jakiś 2-3 lat jest i od jakiś 2-3 lat nikt nie mówi, że mamy świetnych kibiców :)
Kadra jest aktualnie bojkotowana, przychodzą tylko pikniki.
W jaki sposób krytykowanie PZPNu wpłynie negatywnie na imprezę?
Otuż sami piłkarze mówia wprost że buduje sie chora atmosfera w okół kadry. Im to wogóle nie pomaga, kiedy zamiast prawdziwego gorącego dopingu słyszą ciągłe aluzje do pzpn-u. Poprostu jakość kibicowania wpływa a jakimś stopniu na wyniki. Poprostu nie czas i miejsce na bojkoty.
Piłkarze powini wiedzieć że wyjda na boisko i usłyszą kilka dziesiąt tysięcy gardeł wspierających ich do końca, to przeciez cholernie mobilizuje. Ale z bojkotem jest konfilkt między PZPN - Kibicami - Kadrą. To ma być zdrowa atmosfera, piękne widowisko, a nie banda kiboli ze wsi co uwielbia zawsze i wszędzie oskarżać PZPN. Brakuje orła na koszulce? niech się kibice zmobilizują dadza cos od sioebie, niech zrobię wielką koszulkę z orłem na środku i niech będzie to element oprawy przed meczem. Jeszcze napis np:" Orła mamy sercu, logo tylko na koszulce" I doping prawdziwy gorący doping jakis nowy mocny styl kibicowania, nie trzy przyśpiewki w koło.