Czy nadal ja mam wykonywać turę Mongołów?
Wersja do druku
Czy nadal ja mam wykonywać turę Mongołów?
Tak, rób.
Nie wiem czemu ale wyskakuje mi "napotka" o.O
PS: Może gra nie może znieść tego co wyczynia zakon,który zachowuje się tak jak by poddawał kampanie :P?
Mhm i znowu ta sytuacja, w której powinienem doskonale wiedzieć co robić, bo na pewno takie sytuacje się zdarzały, a zupełnie nie pamiętam co. :confused: Robiłeś jakieś zmiany w plikach?
EDIT: Majstersztyk coś pomieszał. Wersja zapisu gry jest inna. To ta liczba na czerwono na konsoli. (która Il Duce nawet nie wyskakuje)
Tura Mongołów jaką dałem jest prawidłowa - wersja 1.05. Tura Nowogrodu to już wersja 1.52.
Żadnych,a wcześniej nie było problemów :confused:. Może to wina zburzenia portów przez zakon?
Jeśli dobrze pamiętam, portów nie burzyłem.
Nie chodzi o porty. Burzenie niektórych tylko powoduje problemy w WWMWE. Nie tu. Zresztą wtedy błąd występuje inaczej.
Majster musiał coś z plikami zrobić.
Zapis jest poprawny, nie można go ot tak trwale zmodyfikować, gdyż jest zabezpieczony (parametr w cfg).
Wersja steam (aktualizacja 1.52) za tym stoi, że pozwolę sobie wtrącić. Jestem MG w jednej z kampanii na dodatku "Królestwa", i dopiero aktywacja gry na platformie Steam, rozwiązała problem. Co dla mnie osobiście zaskakujące, można aktywować wersje no steam na samym steamie, przy tym, potrzebna jest tylko kopia podstawowa gry, a ściślej przypisany do niej klucz.