Aurelia
Mruczała z zadowolenia a kilka razy i westchnęła,po skończonym masażu usiadła,spojrzała na Aldę i powiedziała z radosnym uśmiechem - Połóż się na brzuchu
Wersja do druku
Aurelia
Mruczała z zadowolenia a kilka razy i westchnęła,po skończonym masażu usiadła,spojrzała na Aldę i powiedziała z radosnym uśmiechem - Połóż się na brzuchu
Alda
Trochę skrępowana spełniła prośbę i ułożyła się w miarę wygodnie... No tego nie przewidziałam, wykończy mnie, kurwa, wykończy!
Morghar Rehlynn Regina Dagoth
Łaźnia jest na końcu skrzydła gdzie są izby, zajmujcie wolne, poznacie takie po nienagannym stanie w jakim służba je utrzymuje, a co do celu misji podobno po kolacji mamy dowiedzieć się więcej, także macie parę godzin dla siebie rzekł Urson
Aurelia
Z uśmiechem uklęknęła przy niej i zaczęła czule głaskać ją po włosach,dopiero po chwili powoli podwinęła koszulę przyjaciółki i zaczęła delikatny masaż.....
Alda
Zmrużyła nieco oczy, wzdychając ciężko, na początku miała niepewne oblicze ale z czasem coraz bardziej się uspokajało...
Regina
W takim razie ja dziękuję, za miłe towarzystwo.... Wstała i udała się wpierw do łaźni a potem do swej izby. Poprosiła jeszcze kogoś ze służby by obudził ją przed kolacją....
Aurelia
Masowanie Aldy sprawiało jej autentyczną przyjemność,naprawdę cieszyła się z tego że może się nie tylko odwdzięczyć ale i pomóc jej rozluźnić,po dłuższej chwili przeniosła ręce na jej kark i ramiona,wprawnie i czule zaczynając jej je rozmasowywać.
Rehlynn
A ja też udam się spocząć a potem pomyślę. Muszę trochę odpocząć ale to pewnie jak każdy z nas.
Alda
Ile to czasu nikt jej nie masował... A do tego Aurelia ma naprawdę przemiłe dłonie. Cieszyła się z każdej chwili, w której te dłonie dawały jej upragnione ciepło.
Aurelia
Cieszę się że Ci się podoba - wyszeptała jej do ucha nie przerywając masażu