W sumie Ronin mam jeszcze czas, więc jak chcesz to możemy znowu zagrać :D Tym razem reprezentacjami. Odezwij się na PW jeśli tak ;)
Wersja do druku
W sumie Ronin mam jeszcze czas, więc jak chcesz to możemy znowu zagrać :D Tym razem reprezentacjami. Odezwij się na PW jeśli tak ;)
Dziś jesteś lepszy szczerze mówiąc miałbym presję wyniku gdybyśmy zagrali a wtedy nie gram najlepiej. Zagramy następnym razem jak ochłonę po tych dramatycznych końcówkach. :)
Ok. To teraz piszę do wszystkich. Co Wy na to gdybyśmy umówili się ekipą z forum i zagrali sobie w grę wieloosobową ? :P Chodzi mi o to, że każdy ma swojego zawodnika, wiecie o co chodzi pewnie :D Ustaliłoby się godzinę, datę i moglibyśmy grać. Byłoby ciekawie, bo taka gra różni się jednak od kierowania całym zespołem w meczu.
Ja jestem za jak dogadamy się co do dnia i godziny :)
PS. Jestem w trakcie ogrywania się Lyonem chyba będę miał dobry 3 zespół do gry.
Ronin, gramy teraz?
Możemy wejdź do Normalnego 1
Znaczy ja bym proponował 2vs2 (Voitek, Ronin, Volf, Krzyzak) chyba, że się ktoś jeszcze dołączy. Ustalamy godzine, jeden z nas tworzy pokój w "Tryby Gry", wchodzimy i gramy, nie jednym zawodnikiem, ale sterujemy całą drużyną na zmianę, zapewne wiecie o co chodzi. ;) Indywidualne umiejętności każdego z nas zeszły by wtedy na drugi plan, bo tu by raczej chodziło o teamplay. ;)
Najpierw 1-0 z Roninem, w nastepnym meczu do 6-3 ale Ronin wyszedl z gry nie wiem czemu :P
Volfgan
Ale w sumie jest nas 5 bo jeszcze Hetman i mozemy grac jako klub albo normalnie 5v5 :)
Wywaliło mnie do pulpitu kurna ! zresztą przewage w tym drugim meczu miałeś już znaczną i tak bym pewnie tego nie odrobił coś się zacieło i sruuu :)Cytat:
Zamieszczone przez voitek
A teraz dla odmiany nie mogę włączyć Fify cały czas mam tylko czarny ekran i wylot jak mnie to wnerwia echhhh. Dobra i tak zaraz muszę spadać może się naprawi do wieczora.
Volfgan 2-1 Krzyżak
Brazylia 4-0 Niemcy ( albo 5-0 )
Lech 2-4 Arsenal ( to się nie liczy, bo trochę nie fair ;) )
Brazylia 3-0 Włochy (niedokończony)
Lepiej zagrać 2v2, bo zanim Hetman się tu pojawi to troszkę czasu minie ;) Zaproponujcie jakiś dzień coś.