Ja z kolei nigdy nie podaje kobietom pierwszy ręki ale nie mam nic przeciwko takiej formie przywitania się z płcią nadobną. Przytulanie czy całowanie w policzek tylko z dobrymi koleżankami.
Wersja do druku
Ja z kolei nigdy nie podaje kobietom pierwszy ręki ale nie mam nic przeciwko takiej formie przywitania się z płcią nadobną. Przytulanie czy całowanie w policzek tylko z dobrymi koleżankami.
Nie zapomnę jak odwiedził mnie kiedyś leciwy już wujcio (ponad 80lat) i powalił pytaniem.Cytat:
Zamieszczone przez voitek
- Jak tam Szymon układa ci się z dziewczynami?
- No wiesz wujek poznałem fajna dziewczynę... jesteśmy razem...
- (wujcio wyraźnie zbulwersowany) Co?! Tylko jedną?! Powinieneś mieć jedną drugą i jeszcze gdzieś trzecia na boku! A tak jedna to co co tam... nie znudziła ci się jeszcze?
W sumie, fajnie byłoby mieć taki haremik ;)
Ciśnie się jedno zdanie w usta: Ty świnio! :D
Wszystko zalezy od sytuacji i osob;)
Podanie reki dziewczynie? Luz, ale generanie np. na uczelni one nam (facetom) nie podaja tp my im tez nie:P
To jest zarezerwowane dla specjalnych osob:P ja np, buziakem witam jedna dziewoje:)Cytat:
Całowanie zaś.. no u mnie praktycznie odpada. Uważam to za niepotrzebne i takie jakieś no hmm nie wiem jak to nazwać
Etam, wszystko z umiarem;) Buziaki, jakies tam przytualnio-obejmowanie mi sie podoba. Nie podoba mi sie zas publiczne zjadanie sie i zabieranie sie do siebie jakby to juz gra wstepna byla.Cytat:
No dla mnie to raczej nie jest ok. Wole tego unikać, moja sfera prywatna pozostaje w domu. Na mieście nie całuje sie z moją ulubioną przyszłą żoną ani nie obściskuje.
U mnie podobnie. Skoro dziewczyny nie chcą podać ręki, to nie ma się co narzucać. Zazwyczaj poprzestaję na powiedzeniu cześć.Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
Z kolezankami zwykle w policzkowy buziak, z nowo poznanymi podanie reki(same podaja to nie bede z krzykiem uciekal) lub po prostu unosze dlon i mowie "Hej!" :P
a nie czasem wyprosotwaną i mówisz Heil ? :lol:
Megan jest baaaardzo przecietna :? Nie rozumiem jarania sie nia, na ulicy widuje setki ladniejszych dziewczyn!
Volomir zgadzam się z tobą w 100%. Najpiękniejsza i tak jest Natalie Portman i Nicole Kidman. I basta.
yyyy gdzie znajduje się świat w którym mieszkasz? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Volomir