Super.
Napisz proszę jak zainstalowałeś. A mod niesamowity graficznie jest.
Wersja do druku
Super.
Napisz proszę jak zainstalowałeś. A mod niesamowity graficznie jest.
Tak.
Zainstalowałem dokładnie tak samo jak kilkanaście razy wcześniej- czyli według instrukcji, która jest obłędna i bezbłędna. W międzyczasie, przewalając stosy postów na różnych forach niechcący trafiłem na wzmiankę o problemach z antywirusami.
Wyj...em AVG, który nota bene drażnił mnie już od jakiegoś czasu i zainstalowałem darmowego Avasta. Nagle wszystko zaczęło śmigać O_o
Niezła beka c'nie?
A część instalacji związana ze steam?
Nie zrobiłem nic ponad instrukcję...
Chociaż w sumie wcześniej zdublowałem Medieval2.exe na Kingdoms.exe Jednak ani nie zmieniałem nazw folderów, ani nie wprowadzałem nowej ścieżki "rozruchowej" dla Medievala2 na platformie steam ani żadnych innych bajabongów ;)
Wszystko lekko, łatwo i przyjemnie :)
Ok załamałem się przy bitwach z Krasnoludami Chaosu wywala mnie do pulpitu jest na to jakaś rada i macie podobny problem może??
Usuń map.rwm zmień coś w savie, rusz agenta zapisz. Spróbuj kilka razy, walczyłem z nimi sporo i nie wywalało. czasem jakaś bitwa wywala bo teren specyficzny, więc jak nie da rady to automat.
Dokładnie to chodzi mi o to że krasnoludki oblegają mi twierdzę srebrnej włóczni, bitwa zaczyna się normalnie ale w pewnym momencie wyskakuje mi napotka i wywala mnie do pulpitu, sprawdzałem to już 3 razy a twierdzy oddać nie mogę bo wyjdzie na to że 5 raz zaczynam kampanie a bez tej twierdzy i tym bardziej jeśli znajdzie się w rękach krasnali to mogę sobie zacząć jeszcze raz, w ostateczności jest jeden sposób(auto_win defender) ale wolałbym z niego nie korzystać bo to mi popsuje całą zabawę z gry :(
Edit
Sprawdziłem to jeszcze raz przy ich ataku i raz sam do nich wyszedłem i chyba mam odpowiedź bo we wszystkich wypadkach wywalało mnie kiedy zaczynali ostrzał z jakiś armat - możliwe że brakuje jakiegoś pliku odpowiedzialnego za grafikę uderzenia pocisku??
Cześć wszystkim. Przejdę od razu do rzeczy, mam Medievala 2 na wersji steam'owskiej i kiedy odpalam Call of Warhammer po kilku turach/bitwach gra się crash'uje oraz wyskakuje błąd "Medieval 2: Total war encountered an unspecified error and will now exit" Proszę o szybką odpowiedź a za pomoc z góry dziękuję. :)
Instalowałeś wersję od Rosjan czy Gigantusa, patche i fixy wgrane? Mod generuje jakiś log?
Zdarza się, że gra lubi wywalać do pulpitu, ale zdarza się to dość sporadycznie. Jeżeli jednak masz je dość często to znaczy, że coś jest nie tak.