mam wszystko zaktualizowane, nawet po formacie jest komputer. No cóż, ja liczę że coś naprawią, a jak nie to ja już podziękuję CA, i każdemu będę odradzał.
Wersja do druku
mam wszystko zaktualizowane, nawet po formacie jest komputer. No cóż, ja liczę że coś naprawią, a jak nie to ja już podziękuję CA, i każdemu będę odradzał.
Pojawiły się nowe sterowniki od AMD 13.10 BETA 2 coś usprawniają w Rome 2 TW, próbował ktoś instalować już?
Witam chciałbym się was zapytać dlaczego po wgraniu trzeciej aktualizacji tj. Patch 3 do Roma II gra nie chce odpalić też tak macie?.
Po drugiej aktualizacji Patch 2 gra odpalała normalnie.
EDIT:Dajcie znać czy macie podobny problem z Romkiem :( czy tylko ja mam ten problem?
Zauwazyliscie jakies zmiany na lepsze po Patchu 3?U mnie narazie steam go wogole nie widzi.
edit
juz jest,build powinien wygladac tak: 7319.4591
Pogralem chwile,wiecej fpsow ale potworne sciny po tym patchu.
Romek dalej niegrywalny jak dla mnie,a juz prawie miesiac minal od premiery.
Gdybym kupil Domestos i tampony dla zony to bylyby to lepiej wydane pieniadze 8-)
Witam ponownie. Tak długo czekałem na Rome 2 i tak samo się zawiodłem. Nie wiem co jest z tą grą. Czy tylko ja mam ciągle z nią problemy? Cały czas wszystkie gry na multi są na czerwono. Nieważne czy wczesniej bez patcha 3 beta czy teraz z tym patchem 3 już finalnym. Nie mam żadnych modów, sprawdzałem spójność plików (coś pobrało), ale dalej nic. Ciągle mam inną wersję gry jak pozostali i nie mogę grać na multi. Kampanie już ukończyłem. Teraz był/jest czas na multi. Wcześniej Shogun 2, Empire, Napoleon i żadnych problemów. Wszystko zaczęło się od momentu jak musiałem kupić Rome 2 ponownie jak mnie lekko pewien sprzedawca zrobił. Ale to nie powinno mieć żadnego znaczenia. Przecież to inna gra w sensie inny klucz itd. Ale po jej instalacji/reinstalacji cały czas jest problem z multi.
Bardzo możliwe, że właśnie inni grają na modach i dlatego nie macie jednakowej wersji, jednak fakt, że wszystkie gry masz na czerwono jest dziwny.
ma ktos jakis pomysl z problemy ze scinkami na mapie kampanii?
irytuja spadajace fps czy ciagle sciny przy wchodzeniu w widok mapy czy dyplomacje...
Jaki komp? Polecam wgranie Radious Graphic Mod, usuwa np chmury na mapie kampanii, które trochę biorą FPS.
Asus g74sx
i7
gtx560m
12 gb ram
full hd
nie widze sensu w kasowaniu czegos z gry - nie widze w tym sensu...
ma moze ktos podobna konfiguracje i poradzil sobie z doborem odpowiednich ustawien?
Czyli lapek?
Jak nie widzisz sensu? Przecież właśnie to Ci zabija FPS! Do czego Ci potrzebne chmury które zasłaniają Ci mapę kampanii? Nawet nie zauważysz ich braku, a gra będzie lepiej chodzić. Ja mam podobny sprzęt, ale mniej ramu, jednak stacjonarka, chodzi płynnie na wysoko-ekstremalnych i full hd. Jak klikasz na dyplomację, czy mapę globalną to jest zwiecha na ćwierć/pół sekundy, bo gra musi zmienić tryb wyświetlania i wprowadzić nowe menu, nawet w medku 2 dyplomata łapie taką zwiechę.