hahah :D a ostatni mecz z Bayernem. Będzie ostro :DCytat:
Zamieszczone przez Marat
Wersja do druku
hahah :D a ostatni mecz z Bayernem. Będzie ostro :DCytat:
Zamieszczone przez Marat
Cytat:
Zamieszczone przez Piter
Słowo stało się ciałem ;)
Valencia 7-0 .... To co oni zrobili na Mestalla to był jakiś sen
Natomiast znowu mam beke z Chelsea. Leje z nich mniej więcej od porażki z Arsenalem u siebie 3:5 :lol: :lol: :lol:
Powiem tak Śląsk punktuje jest liderem ale to co gra teraz Legia to jak na Polską ligę to jest poezja, tak operują piłką że naprawdę dawno nie pamiętam aby tak któryś z polskich zespołów grał. Najlepsze jest to iż świetnie grają tam polscy zawodnicy, fakt Ljuboia przeżywa drugą młodość a Radovic strzela na zawołanie ale dzięki temu ci młodzi w Legi jak Wolski czy Żyro mogą wspólnie podczas gry z takimi zawodnikami o wiele szybciej podnosić swoje umiejętności a to jak widać daje naprawdę dobry efekt. Szacunek się należy sztabowi trenerskiemu Legi bo wykonali tam naprawdę dobra robotę.
Az serce sie raduje na takie słowa, ale i efekty :PCytat:
Zamieszczone przez Milanos
Nawet pokonując Bayern mogą nie awansować, bo Napoli ma punkt przewagi.Cytat:
hahah :D a ostatni mecz z Bayernem. Będzie ostro
PS: Bym zapomniał, APOEL awansował dalej. Gratulacje dla outsidera.
Oglądał ktoś Barcelonę z Milanem? Karny z dupy ale meczyk bardzo fajny; dużo się działo i przyjemnie się oglądało. Milan trochę słabo ale walczył. Barcelona nieskuteczna.
Jutro w Extraklasie zagraja przeciwko sobie druzyny majace najwiecej straconych bramek...no mam nadzieje ze Jaga wreszcie cos ugra na wyjezdzie bo ile mozna %$&* :evil: czekac :lol: Mam nadzieje ze sedziowie nie beda gwizdali dla milicjantow dzisiejszego wieczoru i Slask wkopie drukarzom z 2-3 brameczki ;)
Ekipa z Wroclawia i Legia to na chwile obecna dwie najciekawiej grajace druzyny w polskiej lidze i oby taki poziom utrzymaly do konca rozgrywek ligowych.Przynajmniej beda godnie reprezentowac sie w europejskich pucharach ;)
Edit@ Nowy minister i juz dzielna kobita walczy z betonem pzpn.Jak jeszcze Jasiu dokoptuje z pomoca to zima bedzie goraca dla Grzesia :lol: Powodzenia 8-)
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/korupcja ... omosc.html
a Real lutuje; Atletico 4 brameczki dostało choć meczyk w 1szej połowie wyrównany
Czerwona kartka jednak moim zdaniem trochę przesadzona i ustawiła mecz. Tymczasem Barca przegrała z Getafe :D :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez odi.profanum