-
Flądra to teraz tuba propagandowa PiSu. Brak słów i ręce opadają. Znamienne jest tylko to, że w większości przypadków żaden z tych pismaków nie podpisuje się imieniem i naziskiem pod tego typu tekstami. Druga sprawa, że pod tym tekstem jest link do "Oświadczenie PiS: NIE dla okupacji siedziby PKW"
-
Przedtem to w ogóle nie wiedziałem o istnieniu ,, Frondy'' a jak teraz wszedłem to wiem że wstawię jej metkę ,, strona wadliwa'' :). Zresztą co do propagandy PIS-u to nie wiem Nazgoolu czy słyszałeś/widziałeś/uchowaj,czytałeś takie pisemko WPIS? To dopiero perfidia zamieszczona na papierze. Cały czas tylko artykuły o prześladowaniu katolików czy argumenty za odzyskaniem Lwowa, Wilna i Bóg wie co jeszcze.
-
Fałszywa opozycja pokazała swoją prawdziwą twarz. Dziś i jutro kolejne protesty, osobiście wybieram się na najbliższy tj. do Rzeszowa:)
-
-
Jednym słowem TVP olało sprawę, a tak zawsze się chwaliło ilu to widzów zasiadło przez telewizorami by oglądać skoki. Ciekawe czym zastąpią teraz lukę w programie :hmm:
-
Pewnie klanem albo innym dziadostwem. Bardziej mnie ciekawi, po co to zrobiło TVP. Przecież skoki narciarskie o ile dobrze wiem, to na TVP były transmisje skoków narciarskich od dawien dawna, albo i jeszcze więcej...
-
Może musieli wybierać pomiędzy daniem kasy jakiemuś pseudo-celebrycie z telewizji śniadaniowej a skokami.
-
Jeżeli tak, to świadczy tylko o tym, że widzów bardziej pociąga pseudo-celebryta niż skoki.
-
Pokazywanie sukcesów Polaków już dawno przestało być modne w podobno "publicznej" telewizji. Piłkę nożną i siatkówkę koduje polsat, teraz będzie tak ze skokami. Polacy mają oglądać tylko kolejne patologie typu pijana matka opiekowała się dzieckiem itd.
-
Nie ile modne, ile cieszące się mniejszą popularnością od programów - "Gwiazdy tańczą z gorylami", albo "PSL szuka żon dla swoich wyborców", a jeżeli coś jest mniej popularne to znaczy, że idzie za tym mniejsza kasa. A za ten stan rzeczy możemy obwiniać tylko samych widzów, którzy wolą takie rzeczy.