No i czytam ze ferguson nigdy nie wygrał Pucharu uefa ani LE, to moze na zakonczenie kariery sie postara.
City nie szkoda. 8-)
Wersja do druku
No i czytam ze ferguson nigdy nie wygrał Pucharu uefa ani LE, to moze na zakonczenie kariery sie postara.
City nie szkoda. 8-)
Sędziowie nie pomogli Realowi, bo ten miał awans już zapewniony... No, to znamy już zwycięzce tegorocznej edycji LM, jest to triumfator grupy D.
Swoją drogą dziwne. Lyon przegrywa 1:0 z Dynamem grającym w dziesiątkę, po czym na luzie pakuje 7 goli. Ajaxowi nie uznaje się dwóch, prawidłowo ( rzekomo ) strzelonych bramek... Awansuje dalej Lyon ( choć akurat przy tych dwóch bramkach i tak oni by awansowali ). W sumie trzecia bramka Realu padła w 90 minucie, więc z tymi dwoma golami i tak długo Ajax miałby awans. Ciekawe rzeczy...
Co za teorie spiskowe :D
Jakby ktoś trafił na nagranie z kontuzją Vidica to proszę o podesłanie.
:lol:Cytat:
Sędziowie nie pomogli Realowi, bo ten miał awans już zapewniony
i to 2 całkowicie prawidłowo strzelonych, gdzie mowy o spalonym być nie mogło. Żenada, bo fajniejszy byłby mecz, jakby Ajax odrobił straty. Swoją drogą całkiem fajnie grali, ale sędzia ich skrzywdził no i poprzeczkę Sulejmani zaliczył.Cytat:
Ajaxowi nie uznaje się dwóch, prawidłowo ( rzekomo ) strzelonych bramek..
uhh dzięki. Kiedyś nie robiło to na mnie wrażenia, ale po mojej kontuzji w czerwcu...aż się skręciłem ;/Cytat:
Zamieszczone przez cezar91
Podsumowując dotychczasowe wyniki LM, jeszcze kilka takich sezonów i może arogancja najbogatszych klubów tzw K-14, czy coś w tym stylu, przestanie robić wrażenie na szefach FIFA i UEFA iw LM będą grać mistrzowie i wicemistrzowie danych krajów, tak jak było na początku LM, chociaż był czas ze grali sami mistrzowie....Wiem, to nierealne, ale jak popatrzeć jakie ligi potraciły swoje zespoły ;)
A co było śmiesznego w tej wypowiedzi Odi, jeśli można wiedzieć?
Sam, tak tylko sobie pisze, to żadne teorie, ale nie tak dawno, o ile dobrze pamiętam, jakiś klub z Bałkanów był umoczony w ustawianie meczy w w LE chyba.
Eytuches, Viktoria Pilzno i BATE nie wzbogaciły LM w tym roku zbytnio 8-) City odpadło z 3 włoską drużyną. Brawa na pewno należą się Apoelowi i Basel, ale jakby trafili do grupy z Barca, Realem, a Pilzno z Portami i Szachtarami, to niespodzianek by raczej nie było.
Z tym pomaganiem Realowi. Sami sobie wywalczyli awans, nikt ich nie musiał forować. Chociaż po tym co widziałem wczoraj odechciewa się czasem takich klasyków oglądać. Mecz mógłby się inaczej ułożyć, bo w pewnym momencie mogło już być 2;1 dla Ajaxu.Cytat:
Sędziowie nie pomogli Realowi, bo ten miał awans już zapewniony
Pewnie tak.Cytat:
Eytuches, Viktoria Pilzno i BATE nie wzbogaciły LM w tym roku zbytnio City odpadło z 3 włoską drużyną. Brawa na pewno należą się Apoelowi i Basel, ale jakby trafili do grupy z Barca, Realem, a Pilzno z Portami i Szachtarami, to niespodzianek by raczej nie było.
No to jutro może być ciekawy meczyk 8-) Jakie typy panowie?