Liczę na Real ;) są w formie, także może byc wysoki wynik.
Wersja do druku
Liczę na Real ;) są w formie, także może byc wysoki wynik.
Mam nadzieje, ze Real w koncu skopie Farsie dupsko :D
Ale wygra i tak Katalonia dzięki temu małemu z 10 ;)
Cytat:
Liczę na Real są w formie, także może byc wysoki wynik.
No i to jest to. Ja osobiście chciałbym meczu bez teatrzysku, dobrego sędziowania i spotkania cios za cios. Niech wygra lepszy, tylko sprawiedliwie, choć wiadomo, że wolałbym Real ;) No ale po ładnym meczu mimo wszystko. Nie liczyłbym na autobus, raeczej grę z kontry przez Real.Cytat:
Liczę na Real są w formie, także może byc wysoki wynik.
Ciekawi mnie dyspozycja Ramosa, obecnie jest panem prze c*** na stoperze, ciekawe jak jutro zagra ;)
Przecież Real ma w swojej stajni tą bestie i mordercę - Pepe, swoją drogą ciekawe, czy zagra na pozycji defensywnego pomocnika :twisted:Cytat:
Ale wygra i tak Katalonia dzięki temu małemu z 10
Rzeczywiście , ma tego wieśniaka co kopać po nogach tylko potrafi i zachowywać się jak prawdziwa bestia ( ok , dobrej gry mu nie odmówie , ale ogłady tak )
Mimo wszystko myślę , że Real nie wygra. Nie musi się to skończyć przegraną Królewskich , ale taki remis to chyba najbardziej prawdopodobny wynik.
A to ja coś innego pisałem? Dobrze wiedzieć.Cytat:
Z tym pomaganiem Realowi. Sami sobie wywalczyli awans, nikt ich nie musiał forować.
:lol: No nie da rady z nim tańcować, taki już z niego nieokrzesany wariat. Co nie zmienia, że w walce fizycznej jako dm, przecinacz akcji i koleś robiący pressing w ostatnich klasykach grał super. Nie sądze by powtórzył tak dobre występy teraz ale wcale bym się nie obraził gdyby tak było.Cytat:
Rzeczywiście , ma tego wieśniaka co kopać po nogach tylko potrafi i zachowywać się jak prawdziwa bestia ( ok , dobrej gry mu nie odmówie , ale ogłady tak )
No może być różnie. Real jest obecnie na gazie i może równie dobrze rozpykać Barcelone co dostać lanie zbyt ufając w swoją siłę. Zobaczymy, mam nadzieję, że będzie super meczyk a nie chowanie się za podwójną gardą. Stawiam 2;1 dla Realu. ;) Ciekawi mnie skład Barcelony na ten mecz i forma poszczególnych grajków; Xaviego zwłaszcza.Cytat:
Mimo wszystko myślę , że Real nie wygra. Nie musi się to skończyć przegraną Królewskich , ale taki remis to chyba najbardziej prawdopodobny wynik.
Nie wiem już sam, nic złego nie miałem na myśli w każdym bądź razie.Cytat:
A to ja coś innego pisałem? Dobrze wiedzieć.
No właśnie , Real na pewno wyjdzie do przodu jeśli nie będzie długo bez piłki, To może wykorzystać Xavi , który piłke utrzyma a potem rozprowadzi. Jeśli konsekwentnie Real będzie grał to może być ciekawy mecz , a jak tak jak pisałeś , uwierzą zbytnio w swoje siły i od razu ruszą całą drużyną do ataku to szybko skończy się jak prawie rok temu.
Mam nadzieję, że real nie jest w tym samym miejscu co rok temu. No nic, przekonamy się o 22 8-)
Caly swiat czeka na dzisiejszy wieczor(co jest zrozumiale) 8-) zas Platini grozi minister niezawislego panstwa :shock:
http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/plat ... tykul.html