Piner, Twój poziom jest tak niski, że nie warto się nad tym rozczulać. Drugi raz nie będę odsyłał do tego samego...Cytat:
Wykaż mi że w Polsce jest reżim
Zabawne ale ostatnio ta partia antydemokratyczna jako jedyna (oprócz RN) broniła standardów demokratycznych... Pozostałe jakoś nie bardzo się przejęły cyrkiem wyborczym. Wiem, że i tak nie widzisz tego paradoksu. No cóż, taka mądrość etapu.Cytat:
czemu jako zwolennik demokracji popierasz partię antydemokratyczną.
Nie dość, że przyznają sobie kasę na kampanie wyborcze to jeszcze zapraszają tylko siebie do telewizji i zakładają ciszę medialną nad realną opozycją. Na tej samej zasadzie startuje w wyborach opozycja w Rosji.Cytat:
Ale, mimo tego umożliwiono im start i udział w wyborach? Tak czy nie?
Wierząc "wolnym" mediom marsze były tylko w Krakowie i Warszawie i to po kilkadziesiąt osób...Cytat:
Wielu to Was na tych marszach jednak nie było
No widzisz, w przeciwieństwie do Ciebie u mnie nie ma przyzwolenia na korupcję. Trochę inny kręgosłup moralny.Cytat:
Chyba tylko naczelnik wioski Eskimosów nie jest skorumpowany.
Vice Versa- tylko troll może tak zajadle bronić systemu pomimo (jak mawiał klasyk) "oczywistych oczywistości".Cytat:
Ze skrajności w skrajność - od Korwina Krula do komunisty. (zaczynam to powoli odbierać jako trollowanie)
Kolejne fałszerstwo wyborcze wyszło na jaw. I dziwnym trafem znowu w roli głównej PSL:
http://www.tvn24.pl/ponad-130-tys-gl...,491430,s.html
Ale to oczywiście tylko kolejny zbieg okoliczności...
Nie obrażamy użytkowników. Upominam ustnie, a jeżeli usuniesz ponownie tą notatkę możesz liczyć na coś innego. Pampa