A bo to pierwszy raz? :?
Co do Gran Derbi...jeśli Real Madryt ma pokonać Barcę to kiedy? Mają formę, Barca gra gorzej na wyjazdach. Liczę w końcu na przekonywujące zwycięstwo.
Wersja do druku
A bo to pierwszy raz? :?
Co do Gran Derbi...jeśli Real Madryt ma pokonać Barcę to kiedy? Mają formę, Barca gra gorzej na wyjazdach. Liczę w końcu na przekonywujące zwycięstwo.
Poza Canal+Sport ma byc gdzies transmisja?
W necie można zobaczyć a tak to chyba canal plus ma wyłączność na transmisję.
No też mi się tak wydaje, że Real jest w stanie ograć Barce. Mam nadzieję, że z takim nastawieniem wyjdą i będzie widowisko. Oby tylko sędzia nie przeszkadzał zbytnio :lol:Cytat:
Stawiam na 2:1 dla Barcelony
Tradycyjnie radośnie jest póki co :) Milicjanty przegrały, sędzia nie pozwolił tym razem by znany faulowacz pozostał na boisku i grali w 10- kę:) Widzewiacy dzisiaj wygrali 2-0 i jest pięknie:)
-----------
Co do derbów w Hiszpanii, nudna ta liga, praktycznie 2 kluby w ostatnich latach na przodzie, mimo sympatii do Barcy, to widać zmęczenie zawodników, osiągnęli w piłce klubowej i nie tylko co tylko było możliwe, jest możliwe ze nowi złaknieni sukcesów wymuszą na innych sprężenie się, ale wszystko okaże się w nocy :
No właśnie. Ja bym nie wieszał psów na Barcelonie, może i są pod formą, ale zwyżka może nastąpić lada chwila :D
Przed samym meczem daje 3:2 dla Barcy.
WHATA FUCK
:lol: :lol: :lol:
Barca powoli gra swoje , także wygra.