Opłaca się kupowac taką jednostkę?
http://allegro.pl/power-amd-athlon-x2-2 ... 22247.html
Wersja do druku
Opłaca się kupowac taką jednostkę?
http://allegro.pl/power-amd-athlon-x2-2 ... 22247.html
Jako komputer biurowy.
Prawdopodobnie ktoś włamał mi się na pocztę... Nie mogę się zalogować mimo że hasło i login znam od 10 lat na pamięć. Co radzicie zrobić?
Gdzie ta poczta? Próbowałeś odzyskiwać hasło?
Przeskanować system antywirusem, potem malwarebytem. Założyć nową pocztę. Pozmieniać hasła wszędzie. Zgłosić kradzież do administratora. Ale najpierw spróbować tego co Furvus napisał ;)
Zdaje się że mam to samo :cry: a może sama poczta / mechanizm logowania coś chwilowo nie tegesCytat:
Zamieszczone przez King Louise Assurbanipal
(((na razie tylko z kontem na onecie mam takie skecze)))
Niestety czas na dłuższe zagłębienie w temat będę miał dopiero za tydzień! na szczęście to nie najważniejsze top konto więc mogę sobie na zwlokę pozwolić.
Zacznę od tego co już raz podziałało: reinstalka klawiatury i ponowne poustawianie szczegółów języka klawiatury i ustawień startowych ((edycja: ustawień startowych klawiatury))- brzmi absurdalnie i śmiałbym się z tego pomysłu gdyby już raz nie podziałał.
Wszedłem teraz i już działa. Jak to wsyzstko si stao to pojecia nie mam.
A ja chyba wiem. Włączyłeś klawiaturę maszynisty (standardowo programisty).
Sory że dopiero teraz piszę ale naprawdę miałem urwanie głowy a i teraz ledwie zajrzałem na chwilę na forum, do rzeczy:Cytat:
Zamieszczone przez Lisek
1)O ile pamiętam na samym dysku instalacyjnym do WIN 98 jest masa narzędzi do ratowania systemu i jego podrasowywania (miedzy innymi tweak UI czy jakoś tak) (do win 98 Płytkę zwyczajnie mieć MUSISZ jak nie piratujesz, więc poszukaj dobrze)
2) co oznacza "programu naprawiającego kopie programu'"
3) jak stacja cdROM nie działa to załatw od kogoś dyskietki startowe do win 98 (komplet to bodajże cztery sztuki) - na nich jest jądro systemu i sterownik cd-rom też chyba jest, no i chyba było można je zrobić samemu póki system działał poprawne - więc poproś kumpla
----------
więcej za tydzień
tymczasem trzymaj się jakoś i opisz sprawę dokładniej
też tak myślałem, ale sprawdziłem parę razy. Wiem już mniej więcej o co chodziło, bo u znajomego było to samo. Jakieś konserwy na onecie musieli robić.Cytat:
Zamieszczone przez Amrod