Po skopanym Empire był Shogun i tez się wydawało iż CA czegoś się nauczyło ...... no, ale jednak może tym razem będzie inaczej.
Wersja do druku
Po skopanym Empire był Shogun i tez się wydawało iż CA czegoś się nauczyło ...... no, ale jednak może tym razem będzie inaczej.
Hahaha, tak samo jak po Empire był dużo lepszy Napek i Samuraje. Aż tu nagle romek2.
Hmmmm... Ja jednak wątpię, że narzekanie graczy coś zmieni. ;) Jest "odjechana grafa"? Jest. Są fajerwerki? Są. Wystarczy żeby zysk mieli ogromny.Cytat:
Lepiej teraz ponarzekac i dac CA/Sega do zrozumienia iz gracze nie kupia byle gniotu.Lepiej teraz krytykowac i dostac dobry produkt niz znowu czekac na 15 patchy....
Jestem przekonany, że to będzie co najmniej dobra gra. Może nie od razu, ale najpóźniej po wyjściu ostatniego dodatku na pewno.
Po prostu to co się nie udało w podstawce poprawią w pierwszym dodatku, a to czego zabrakło w pierwszym dodatku poprawią w drugim.
No naszły niestety takie czasy, że wszyscy chcą zarabiać ile się tylko da, za minimalny wkład ;)
Co do gry... imo Ci co maja ją kupić to kupią tak czy siak. To z sentymentu, to z ciekawości, albo zwyczajnie bo czemu i nie? A czy twórcy wypuszczą gniota czy nie to nie ma w tej chwili znaczenia. Ich cyrk ich małpy..
Co by nie było of topu mnie osobiście filmik się podobał. To ze jest w nim masa niedoróbek nawet nie tak bardzo mnie wnerwiało. Najzwyczajniej w świecie obejrzałam i cóż można powiedzieć ponad to co inni powiedzieli...
Czekam na następny
Mam tylko cichą nadzieję że gra będzie mieć możliwość modowania a wówczas LOTR jest bardziej aniżeli pewny.Od strony artystycznej filmik jest nawet na poziomie bo nie o pokazanie taktyki w nim chodziło lecz własnie o możliwości wizualne.Czary może są trochę przesadzone ale myślę że będą one w jakiś sposób limitowane(jednokrotne użycie danego zaklęcia w trakcie bitwy) chociaż w Medieval2 lub Rome1,2 oraz Attila jak się dobrze wstrzelić artylerią osiągało się podobne efekty;).
Wielokrotnie pisano, że Total War: Warhammer nie otrzyma żadnych narzędzi do modowania, gdyż obowiązuje ich umowa z GW, która bardzo dba o swoje produkty.
Dba to złe słowo bo właśnie uśmiercili swoje dziecko na rzecz absurdalnego End of Times i Age of Sigmar :C. Niemniej jednak jest jak Arroyo pisze i gra ma być nie modowalna i zgodna z już istniejącym "fluffem".
Nie modowalna? Czyli zostaną te nie lorowe hełmy (moriony) u imperialnych halabardników?
Dokładnie, na TWCenter jeden z pracowników CA wyraźnie napisał - gra nie otrzyma narzędzi modderskich.