Bretka będzie uzupełniona, ale za kilka miechów. W najbliższym FLC raczej będzie jakiś lord Imperium, bądź jego bohater, czyli... nadzieja na Arcylektora od Imperium jest.
Wersja do druku
Bretka będzie uzupełniona, ale za kilka miechów. W najbliższym FLC raczej będzie jakiś lord Imperium, bądź jego bohater, czyli... nadzieja na Arcylektora od Imperium jest.
Jeśli Beastmeni będą frakcją koczowniczą to mam nadzieje, że rozwój poszczególnych obozów będzie bardziej rozbudowany niż w przypadku Wojowników Chaosu, gdzie ograniczaliśmy się do ledwie jednego budynku generującego zasoby i reszty militarnych, które co najwyżej zmniejszały koszty utrzymania.
Raczej w to wątpię. Rasą, a raczej frakcją, bo to ludzka frakcja, która by mogła mieć większą liczbę budynków generujących przychody itd. byłaby Arabia. Zwierzoludzie to rasa Chaosu, co oznacza, że będą mieć jedynie budynki militarne. I tak, Zwierzoludzie to rasa koczownicza.
Nie jest przedwczesne. Ci, co potrafią te runy Chaosu rozszyfrować i ułożyć z nich pasujące zdanie, wiedzą, że chodzi o Zwierzoludzi.
Tam była krew. Na bank będą Zwierzoludzie.
Przyznam, że jestem zaskoczony. Spodziewałem się bardziej "tradycyjnej" rasy, nie kolejnej hordy. Chyba że mają jakiś ciekawy pomysł na rozwinięcie tej mechaniki.
I być może będzie to jutro, gdyż w powyższym liście było coś o ,, 3 dniach odtąd" ;)