4-0 ;) Mecze dobre, Lechem obroniłem drugiego karniaka. :P Musiałem ostro grać. :)Cytat:
Brazylia 4-0 Niemcy ( albo 5-0 )
Co do terminu to polecam jutro o 20:00, czy wszystkim pasuje?
Wersja do druku
4-0 ;) Mecze dobre, Lechem obroniłem drugiego karniaka. :P Musiałem ostro grać. :)Cytat:
Brazylia 4-0 Niemcy ( albo 5-0 )
Co do terminu to polecam jutro o 20:00, czy wszystkim pasuje?
Ok to jak będzię z tą grą 4vs4 ma ktoś jakiś pomysł co do dnia i godziny?
PS. Już wiem co się stało Grafa mi się przegrzała bo jest ciepło i mam włączony kaloryfer na full. Cholera taki fajny był meczyk z Voitkiem do czasu crash-u. Choć przy tym wyniku o dobry wynik byłoby cholernie trudno. Sama gra jednak była spoko.
Godzina 20, sobota. Komu pasuje? Ja bym bardziej zagrał 2vs2, 4vs4 za duze zamieszanie, nie piszę się na to. Bałagan będzie :|
Ronin się chyba pomylił i chodziło mu o 4 graczy :D Popieram Volfa.
Co do godziny to mi oczywiście pasuje.
Mnie by pasowało ale jeszcze jutro bym potwierdził na 100%. A gdzie trzeba wchodzić żeby grać te mecze bo dotychczas grałem raczej 1vs1 albo wybierałem opcję gra drużynowa w sieci ale to była opcja losowego wyboru graczy.Cytat:
Zamieszczone przez Volfgan
Tam gdzie masz pokoje Normalny 1, 2 i inne to tam zjezdzasz w dół i będą pokoje zakładane przez graczy, zrobię szybciutko jeden, załóżmy TW Fifa, hasło 123 i tam wbijacie i gramy. :)
Ok dzięki za info.Cytat:
Zamieszczone przez Volfgan
Ronin, voitek, Krzyzak - to jak będzie z naszą grą? Dzisiaj o 20:00 zakładam pokój "TW FIFA" z hasłem: 123, czy wszyscy się stawią?
No ja z pewnością tak.
ja bym tez sie dolaczyl