Stronę wcześniej sławiłeś Manowar, więc uznałem, że "Nie wierzę w gości :shock: " to wyraz uznania i podziwu.Cytat:
Zamieszczone przez Vallhard
Nie nadążam już :PCytat:
Wersja do druku
Stronę wcześniej sławiłeś Manowar, więc uznałem, że "Nie wierzę w gości :shock: " to wyraz uznania i podziwu.Cytat:
Nie nadążam już :PCytat:
Wręcz przeciwnie to wyraz zdziwienia, szoku nad miernością piosenki.Cytat:
Zamieszczone przez Wiktor_Lechki
Za czym nie nadążasz?Cytat:
Zamieszczone przez Wiktor_Lechki
Nad Twoimi zmianami nicków, głupie pytanie.Cytat:
To pytanie zadałem bo nick zmieniłem już dawno i nie byłem pewien o co ci chodzi.
Matatjahu/Vallhard - weź się w garść chłopie, bo zmieniasz zdanie częściej niż kobieta! Odważ się bronić swojego gustu muzycznego, bo w inny sposób nigdy go sobie nie wykształcisz. Póki co, to widzę, że juz po raz -enty jarasz się jakimś zespołem, po czym po komentarzu Volomira/Wiktora/Furvusa/jakiegokolwiek innego Wyższego Rangą UberTrv Metalheada od razu zarzekasz się, że 'masz rację, przesłuchałem jeszcze raz i stwierdzam, że to gówno, teraz jestem już tró i słucham....' po czym sytuacja znów się powtarza. Miej jaja! Jaja ze stali, że tak zgrabnie nawiążę do tematu Manowara ^^ Swoją drogą, dla mnie ta cała pompatyczność i heroizm w/w zespołu ma swoisty urok, nie chodzi mi o wartość muzyczną, ale no ogólnie no... Manowar to KVLT i uj z wami, heretycy ! ;p
Mądrego aż miło poczytać :)Cytat:
Zamieszczone przez Grogmir
A co do niezdecydowanego kolegi wyżej to taki etap przejściowy, albo wyrobi sobie gust, na co potrzeba czasu albo ktoś mu uświadomi że metal to asłuchalny shit (a jest w tym trochę racji ;) ) i będzie słuchał czego innego.
No wiesz Nightwisha długo broniłem aż sam mi się znudził te pozostałe piosenki to najczęściej było tak że przesłuchiwałem raz podobało mi się dawałem na forum link po czasie kiedy często słuchałem nudziły mi się i zanim przeczytałem post Volomira itp. uznawałem że jest denna piosenka po za tym RoF także kawał czasu broniłem po czasie jednak mi się znudziło i przyznałem rację. A tak po za tym wróciłem do Najtłisza. A Manowara czy Judas Priest, Vader, SOAD, Acid Drinkers i Nightwish(zbyt bardzo mi się podoba żebym go porzucił przez chwilę się wahałem ale jestem pewien)... będę bronił do ostatniego warna :P Aha i nie wyjeżdżajcie z tekstami że do Nightwisha wróciłem bo uznaliście że nie potrafię bronić swoich upodobań.
PS. Nick zmieniłem po raz drugi dopiero raz było na XVI :? a teraz Vallhard przy którym zostanę. To i tak rzadziej niż Kakashi (nie pomyliłem chyba userów)
Człowiek chce sobie poczytać o porządnej muzyce a tu cały czas "Cierpienia młodego Vallharda".. Przeżywasz ten metal jak emo to, że ich nikt nie rozumie...Cytat:
No wiesz Nightwisha długo broniłem aż sam mi się znudził te pozostałe piosenki to najczęściej było tak że przesłuchiwałem raz podobało mi się dawałem na forum link po czasie kiedy często słuchałem nudziły mi się i zanim przeczytałem post Volomira itp. uznawałem że jest denna piosenka po za tym RoF także kawał czasu broniłem po czasie jednak mi się znudziło i przyznałem rację. A tak po za tym wróciłem do Najtłisza. A Manowara czy Judas Priest, Vader, SOAD, Acid Drinkers i Nightwish(zbyt bardzo mi się podoba żebym go porzucił przez chwilę się wahałem ale jestem pewien)... będę bronił do ostatniego warna :P Aha i nie wyjeżdżajcie z tekstami że do Nightwisha wróciłem bo uznaliście że nie potrafię bronić swoich upodobań.
Panowie, dajcie sobie spokój, skończmy z tematem ;)
Jakby kogoś interesowało to mistrzowie defu, Immolation, już jakiś czas temu wrzucili kawałka z nadchodzącej płyty na spejsa. Jak dla mnie miazga i nie umiem się już doczekać płyty ;) kupię w ciemno.
http://www.myspace.com/immolation
Dobrze, że to nie ja i inni murzyni musimy się z nim męczyć :lol:Cytat:
Człowiek chce sobie poczytać o porządnej muzyce a tu cały czas "Cierpienia młodego Vallharda".. Przeżywasz ten metal jak emo to, że ich nikt nie rozumie...