Wolna Szkocja w MKO 25. Podbój Anglii prawie zakończony, poza tym brak innych wojen. Po hasło do mnie (MG).
Wersja do druku
Wolna Szkocja w MKO 25. Podbój Anglii prawie zakończony, poza tym brak innych wojen. Po hasło do mnie (MG).
Oddam WKO32 - Bizancjum, dobra sytuacja, sojusz z wenecją, wojna z turcją,
Brak mi czasu na tyle KW i postawnawiam oddac najświeższą.
pisać na pw, lub gg.
Wezmę tę Szkocję w mko 25. 8-) (Do Domena napisałem)
wyjeżdżam dzisiaj i nie będzie mnie do poniedziałku. Żadna tura się nie zapowiada ale lepiej dmuchać na zimne ;)
Chętnie przejmę jakieś państwa :)
Wracam do domu. Będą to jakieś 3 dni podróży, dlatego jakby coś do mnie doszło, to proszę cierpliwie poczekać. ;)
Będę odcięty od internetu przez najbliższe parę dni (27.09 popołudniem wracam do wirtualnego świata) jako że jestem w trakcie przeprowadzki do W-wy z racji studiów.
Jako że są to tylko 4 dni prosiłbym łaskawie o to by zostawić moje tury w spokoju aż do czasu mojego powrotu ^^
Szukam zastepcy do Egiptu w krucjacie 10
Siły wyrównane Sojusz z Jerozolimą Wojna z Bizacjum i Turcją
Po hasło do Domena lub do mnie
Cytat:
Oddam WKO32 - Bizancjum, dobra sytuacja, sojusz z wenecją, wojna z turcją,
Brak mi czasu na tyle KW i postawnawiam oddac najświeższą.
pisać na pw, lub gg.
jakby co to zagram ,tego jeszcze nie miałem.
Wolne HRE w mk28 (wwmwe 2.0). Sytuacja srednia, KO sie dopiero rozpoczela (2 tura), a wiadomo, ze HRE to panstwo z jedynm z najlepszych sytuacji poczatkowych, ale na dzien dobry jest wojna z Francja, Wegrami i Wenecja (od razu strata Bolonii i Wiednia) + brak sojuszy. Niemniej wszystko jeszcze do zrobienia. Po haslo do MG (Matisek).