Tak, nie moga sie ruszyc. Masz to samo, jakbys byl w kolejce pozniej, wtedy fizycznie nie moglbys odbic takiego oblezenia.
Jedynym wyjsciem jest usuniecie tych jednostek, ktore przegraly poprzednia bitwe. Jesli przegral tez general - Twoja strata ;)
Wersja do druku
Tak, nie moga sie ruszyc. Masz to samo, jakbys byl w kolejce pozniej, wtedy fizycznie nie moglbys odbic takiego oblezenia.
Jedynym wyjsciem jest usuniecie tych jednostek, ktore przegraly poprzednia bitwe. Jesli przegral tez general - Twoja strata ;)
Można komturów w krzyżakach mordować? Oni nie są jako tako rodziną ;p
Ta, najlepiej odrazu usunąć wszystkich i zostawić tylko władcę oraz jego następcę :P .
Cholera, ja nawet nie będę miał się jak przed twoimi zbójami bronić :lol: .
sobie zrekrutuj zabójcę...
Zanim by to zrobił wymordowałbym wszystkich :D
A wielki mistrz należy do rodziny? Też nie, dlatego komturów nie wolno zabijać.
Zakon nie moze rekrutowac szpiegow i zabojcow. Wiec zabijanie komturow jest chyba niezbyt fair ;) Choc z drugiej strony oni co ture maja nowego komtura, bez ograniczen 4 dzieci, bez spadku lojalnosci. No ale chyba rzeczywiscie lepiej zabronic.Cytat:
Zamieszczone przez Matisek
Jak widzicie, przepadly posty od 3 lutego. Prosze by w kolejkach gracze umiescili ostatnie savy, jakie sie pojawily w ostatnich dniach.
Mam pytanie. Czy jeśli pokonałem statek, na którym była pełna armia to zakaz ruchu ma tylko statek czy armia też ?
Mechanika gry pozwala na desant z pokonanego statku nieatakowaną wcześniej armią więc myślę że armia może się ruszać.