Re: Broken Crescent 2.3.2
Witam. Chciałem sobie ściągnąć moda Broken Crescent 2.3, jednak gdy chce ściągnąć go z linków zamieszczonych w tym temacie http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=448564 wyskakuje błąd i przy tych z filehosting i z torrentów. Czy zna ktoś inne strony skąd można ściągnąc tego moda ?
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=448564 tam na pierwszej stronie sa linki do part 1 i part 2 potem pobierz patch 2.3.2 i fiks do tego patcha akurat te linki sa na pierwszej stronie tego tematu.
Właśnie pobierałem z tych linków i w czasie pobierania wyskakiwał mi błąd przy ściąganiu part 2, że jest uszkodzony :roll:
2.4? Nie mieli robić 3.0 z nową mapą?
Aktualnie robią 2.4, to informacje od Wudang_clowna 2.3.2. Jest na Kingdoms, w 2.4 mają byc pewne zmiany na mapie, ale jak znaczące to nie wiem.
David67 pobierz ponownie. Albo wznów pobieranie, jak masz taką opcję. Albo zmień przeglądarkę na czas pobierania.
Z filehosting już 3 razy ściągałem i cały czas to samo. Torrent zatrzymał się na 86% i jest napisane, że wystąpił błąd. Jeszcze zobacze jutro może akurat ruszy ;)
Walcz. Mod przedni ale niełatwy. O patchach i fiksie nie zapomnij. :mrgreen:
Ściągałem jakieś 1,5 miesiąca temu przez torrent - działało. A warto, bo jak pisze Araven mod jest naprawdę kapitalny. Szczególnie klimat mnie osobiście przypada do gustu. Jak uda się Tobie ściągnąć i będziesz miał jakieś pytania - wal śmiało.
Cytat:
Zamieszczone przez Araven
Aktualnie robią 2.4, to informacje od Wudang_clowna 2.3.2. Jest na Kingdoms, w 2.4 mają byc pewne zmiany na mapie, ale jak znaczące to nie wiem.
Hm, no to szkoda, w 3.0 pokazywali wizualizacje map aż po księstwa ruskie. Tematy chyba nadal widnieją na twcenter.
No wreszcie po 5 dniach się ściągnęło ;) Jednak zagram dopiero jutro, bo dziś nie mam czasu.