Dlaczego dziewczę o takim ładnym imieniu i tak chlubnej pasji jak Total War ma taki mało oględny nick "garbata_stonoga"Cytat:
Zamieszczone przez garbata_stonoga
To pytania początkujących graczy więc nikt nie powie że to zły dział.
Wersja do druku
Dlaczego dziewczę o takim ładnym imieniu i tak chlubnej pasji jak Total War ma taki mało oględny nick "garbata_stonoga"Cytat:
Zamieszczone przez garbata_stonoga
To pytania początkujących graczy więc nikt nie powie że to zły dział.
To jest zły dział, bo pytanie nie ma nic wspólnego z myślą przewodnią tematu. Nie kontynuować offtopu, nie prowokować aparatu represji ze strony władz.
.....aparat represji ..... a żeby cię :) dobre jak cholera jak za komuny ....
Powinni ci da podwyżkę !! i parę czystych gaci - to tak prywatnie ode mnie takie tam....
Który agent i która to opcja co powoduje zwiększenie (wydłużenie) czasu wznoszenia budowli? Jedna moja świątynia zamiast powstać w 3 tury, miała się budować 22.
to jakiś błąd albo któryś z wrogich emisariuszy ma taką moc.
ale osobiście nie spotkałem się z takim czymś
Mi to wygląda na sabotaż - zniszczenie wszystkich budowli. Miałem to kilka razy, na poprzednim patchu - ale nie zwróciłem uwagi który dokładnie wrogi agent to robił. Wydaje się mi że to bug, bo maksymalnie działanie agenta powinno objąć jeden budynek, a nie wszystkie.
Wie może ktoś jakie są różnice, po wojnie domowej w Rzymie, między republiką, a cesarstwem?
Gosciu pisze Ci to przeciez podczas dokonywania wyboru....
Czempioni powodują uszkodzenie wszystkich budynków w osadzieCytat:
Zamieszczone przez Asuryan
Dzięki. To będę wiedział kogo kasować w pierwszej kolejności :twisted:
Choć moi agenci mają raczej marną skuteczność.