Ależ proszę bardzo:
Ad 1. Nie będę ruszał tego co działa według mnie dobrze, bo lepsze jest wrogiem dobrego.
Ad 2. Aktualny Regulamin jest na forum w odpowiednim dziale, dałem ogłoszenie globalne - skoro tak trudno jest go co poniektórym znaleźć.
Wersja do druku
Ależ proszę bardzo:
Ad 1. Nie będę ruszał tego co działa według mnie dobrze, bo lepsze jest wrogiem dobrego.
Ad 2. Aktualny Regulamin jest na forum w odpowiednim dziale, dałem ogłoszenie globalne - skoro tak trudno jest go co poniektórym znaleźć.
Nawet i jak się nie otwiera to nikt tego nie zmieni bo forum nie ma programisty/informatyka, więc ...Cytat:
Jest zgoda z regulaminem forum, pewnie do zahaczykowania jakiś punkt. Otwiera się to co jest na forum czy nie? Sprawdziliście to w ogóle? ;>
Tak prezentuję się obecnie regulamin forum, widoczny podczas rejestracji, czyli pozwolę sobie dodać jedyny jaki ma znaczenie. Natomiast podejście Asuryana tłumaczy niemal wszystko co się dzieję na tym forum.Cytat:
Reguły forum
Rejestracja na tym forum jest darmowa! Nalegamy jednak, aby przestrzegać zasad znajdujących się poniżej. Jeżeli się z nimi zgadzasz odznacz 'Przeczytałem i zgadzam się z warunkami korzystania' i wciśnij przycisk Zakończ rejestrację. Jeżeli chcesz anulować rejestrację naciśnij tutaj, aby powrócić do głównej strony forum.
Nad poprawnością przestrzegania zasad będą czuwać moderatorzy Polskie Uniwersum Total War. Wszystkie wypowiedzi wyrażają punkt widzenia użytkownika, który je piszą, zatem ani właściciel Polskie Uniwersum Total War, ani Jelsoft Enterprises Ltd. nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za zawartość wiadomości.
Poprzez przyjecie tych zasad gwarantujesz, ze nie będziesz umieszczał żadnych wiadomości o treści obraźliwej, wulgarnej, seksualnej, głoszącej poparcie dla przemocy i dyskryminacji, lub innej, naruszającej prawo.
Administratorzy i moderatorzy serwisu Polskie Uniwersum Total War zastrzegają sobie prawo do usuwania, zmiany, przenoszenia lub zamykania dowolnej wiadomości lub wątku bez podania przyczyny.
Do zmiany tej formułki nie trzeba geniusza, powinien wystarczyć ktokolwiek kto umie czytać i posiada dostęp do bebechów strony.
PS przeglądając teraz ten regulamin znalazłem w nim jeszcze piękną perełkę w postaci "Jeżeli się z nimi zgadzasz odznacz 'Przeczytałem i zgadzam się z warunkami korzystania'"
Po odmętach internetu wieść się niesie że Legion trzyma pieczę nad tymi sprawami. A może już kto inny? Któż to wie?
Nie wiem czy sobie kolego nadto nie pozwlasz. Mówiłem, prowokacyjne posty zostaw sobie dla siebie. Dalej, proponuję zmienić całą tą formułę na ,,oświadczam ze zapoznałem sie5 z regulaminem, i tu od odnośnik i wsio.
Także się zgadzam. Teraz idź synu i męcz kogo trzeba by słowo zostało przekute w czyn. Powodzenia!
Zdałoby się odświeżyć "ulubiona część" w profilu
Załącznik 2105
Dzięki - dodałem do listy Attilę, Arenę i Warhammer.
Wrzuć też Warhammera 2 tak na zaś.