A więc nie zależnie co się teraz zdarzy Jagiellonia kolejny tydzień będzie liderem ^^, a jak będzie wygrana no to niezła ucieczka reszcie^^
Wersja do druku
A więc nie zależnie co się teraz zdarzy Jagiellonia kolejny tydzień będzie liderem ^^, a jak będzie wygrana no to niezła ucieczka reszcie^^
Widzew 5:2 Śląsk
Robak wraca po długiej przerwie na boisko i na dzień dobry strzela 3 gole 8-) Dodatkowo niezawodny Sernas 2 brameczki i chyba odsyłamy pana Rysia na bruk.
Bramka Soboty całkiem ładna...
Dobranoc, dziękuję. Do zobaczenia za tydzień (wyjeżdżam).
Legia znowu daję dupy. WYWALIĆ SKORŻĘ
Hmm... a tak gadano, że transfery dadzą im majstra :lol: Z tego czegoś nie zrobi się zespołu...
Dopiero teraz zajrzałem w media i moje serce zaskowyczało z radości :lol: :lol: :lol:
Tak dalej, zapraszam do 1 ligii....Widocznie piłkarzom Skorża nie odpowiada i chcą go jak Jana Urbana spuścić z posady...Szkoda, że o kibicach nie myślą...Grunt że mój zespół wygrał i może się utrzyma w ekstraklasie...hmmm 5-2, to ładny wynik :D
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstra ... omosc.html
Cytat:
Zagłębie Lubin pokonało Legię Warszawa 2:1 (0:0) w meczu 6. kolejki piłkarskiej Ekstraklasy. Dzięki zwycięstwu Zagłębie wydostało się ze strefy spadkowej, Legia zanotowała natomiast już trzecią porażkę z rzędu.
Kibice chcą już zmienić motto na "Dumni po remisie, wierni po porażce" :lol: .
Nie kopie się leżącego :roll: Jak dla mnie większy cyrk jest na Konwiktorskiej, gdzie pseudo-prezes(niestety posypuje głowę popiołem, bo pisałem coś tam kiedyś, ze wierze w niego...) Zwolnienie Bakero i tego trenera od przygotowania fizycznego jest jeszcze bardziej debilnym posunięciem niż kiedyś wywalenie Kaczmarka po remisie z Lechią.
A tam się nie kopie 3 sezony temu ja musialem słuchać jak to do mnie sektor gości spiewał 1 liga 1 liga tak samo teraz ja moge 1 Liga! 1Liga! CWKS !, ale są i plusy będziecimieli najlepszy stadion w 1 lidze :lol:
Mnie martwi sytuacja Cracovi :? o ile kibicowsko w Krakowie jest ciekawie, to piłkarsko cienko, Ulatowski dobry trener, tylko wyników nie ma.
Legiunia cieniutko sie zaprezentowala, nie mogli sie przebic w I polowie przez protestujace Zaglebie, po stracie drugiej bramki, cisza 8-)
Aż powoli przestaję wierzyć w Legię, Skorża ostro daję dupy, co to za taktyki? w 1 połowie bezsensowne wykopywania udające podania, w drugiej rozgrywanie setek podań bez zdobycia metru terenu ... to już w pierwszych meczach, mimo porażek, Legia grała o wiele lepiej. Mecz Widzewa ze Śląskiem miodzio, 7 bramek, Sobota ładnie zmieścił, będą z niego ludzie ;)
Ja się zastanawiam czy Frantz nie powinien powołać do Reprezentacji Niedzielana ostatnio wymiata na boisku i jest królem strzelców jest już co prawda po trzydziestce ale gdyby utrzymał tą formę do EURO to moim zdaniem powinien grać bo nie metryka tylko człowiek biega po boisku. A o tym że nie można nikogo przekreślać z uwagi na wiek niech świadczy przykład Arka Bąka który o ile dobrze kojarzę grał w reprezentacji jeszcze w wieku 36 lat i to grał na wysokim poziomie jak na polskie realia.
Smuda powiedział że go nie powoła ale nie wiem dokładnie dla czemu.
Cytat:
Arka Bąka który o ile dobrze kojarzę grał w reprezentacji jeszcze w wieku 36 lat i to grał na wysokim poziomie jak na polskie realia.
O ja...przykład totalnego drewna, ile bramek wpadło przez niego.
Wisla cieniutko,Legia tragicznie,Widzew szaleje i Korona rowniez idzie ku lepszemu...czyzby zmiana sil napedzajacych Extraklase :?:
Dzis jeszcze Jaga z Arka i cos czuje ze ekipa z Trojmiasta bedzie grac taktyka "obrona Jasnej Gory" i wynik bedzie jednobramkowy na korzysc Jagi...chociaz jak padnie wiecej bramek i wrocimy na Podlasie z 3pkt to nie mam nic przeciwko temu :lol: ;)
:shock: Arka pokonała Jage 1:0 .
No i mamy pierwsza porazke w tym sezonie i nie ma juz niepokonanej druzyny w calej Extraklasie ale wciaz jestesmy Liderem a caly sezon przed Nami ;)
Szczerze to Arka zasluzyla na zwyciestwo zas dla Jagi taki zimny prysznic tez wyjdzie na dobre ;)
A czy on był napastnikiem czy obrońcą co ? ;) Swego czasu Bąk był najlepszym obrońcą w Kadrze o wiele lepszym niż dzisiejszy lider obrony Żewłakow. Skuteczność obrony liczy się w tym żeby nie dopuszczać przeciwników pod pole karne a dopiero w drugiej kolejności żeby samemu strzelić z rożnego czy wolnego jak jest okazja.Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
Jaki znowu Arkadiusz? Jacek Bąk z RC Lens. On to miał dużo występów w reprze i był obrońcą.
Jacek jacek nie wiem skąd ten Arkadiusz mi wyskoczył. ;)Cytat:
Zamieszczone przez Marat
Widziałem dzisiaj bramki Manchesteru, Liverpoolu i Realu Madryt podczas ostatnich meczów i jestem w szoku :shock: Sprzedają Rooneya, a tu Berbatow strzela 3 bramki. A te 2 bramki realu to już w ogóle miodzio 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=--PME1bh ... _embedded#!
Mecz ciekawy, szczególnie 1 połowa, takiego pressingu i zamieszania dawno nie widziałem, każdego z 20 piłkarzy wszędzie było pełno. Mnóstwo dobrych podań, fajnych akcji, szkoda tego sfaulowanego zawodnika Jagi (nie mogę zapamiętam poprawnej pisowni nazwiska :wink:), bo podania to on ma kapitalne i mimo krótkiej gry w tym meczu, też kilka takich zaliczył. Arka zagrała wyśmienicie, wygrała 1:0 a miała wiele słupków, poprzeczek itd, chodź z drugiej strony sędzia dał dupy - najpierw nie odgwizdywał faulu za faulem, a potem uznał 4 niesłuszne (!) spalone z akcji, po których Grosicki i Frankowski wychodzili praktycznie sam na sam, na miejscu piłkarzy Jagi dostałbym kota chyba. Ale ogólnie dobre spotkanie, zmienia się rozkład sił w extraklasie.
Mówisz o tym rykoszecie, i bramce di Marii :?: :lol: Ta pierwsza ładna, ale bez przesady; druga padła dość przypadkowo, więc określenie jakiego użyłeś, jest zdecydowanie przesadzone.Cytat:
Zamieszczone przez OskarX
chyba wiedzieli, że grają z drukArką?Cytat:
Zamieszczone przez Dragonit
Ech Milanos, Milanos, zawiodłem się bardzo 8-)
Dlatego jakiś czas temu przestałem chodzić na mecze. Dziwi mnie, ale szanuję tych którzy dla samej dyscypliny potrafią kibicować drużynom...Jak sobie przypomnę te spalone, albo faule napastnika na "biednych" obrońcach.... :evil:Cytat:
Zamieszczone przez roman zabawa
Ja chyba o czymś nie wiem. :lol:Cytat:
Zamieszczone przez OskarX
Porównując z bramkami w ekstraklasie to te można z otwartą gębą oglądać 8-)Cytat:
Zamieszczone przez Maharbal
Mówię o tym http://sport.onet.pl/pilka-nozna/wielki ... omosc.htmlCytat:
Zamieszczone przez kizi
Cytat:
Zamieszczone przez kizi
A tego newsa dałem chyba tydzień temu :P :)Cytat:
Wątpię że go sprzedadzą.
Ja także :P Mimo afery ;) Sam Berbatov im nie wystarczy, a Rooney jest wszechstronnym zawodnikiem... Poza tym Sir Alex nie jest idiotą i nie sprzeda swojego najlepszego zawodnika do Realu ;)
Zara będą posty że Ronaldo jakoś sprzedał :D więc odpowiem że im nawet wyszło to na dobre. Taki Nani i Rooney przy Ronaldo byli nie widoczni a teraz jak ładnie się rozwinęli :P
Po pierwsze to Rooney był widoczny już wcześniej, teraz jednak jego sprzedaż bardziej by zabolała niż CR. A poza tym Rooney nie ma zapędów do Ligi Hiszpańskiej i takie spekulacje transferowe również można o kant dupy rozbić. :D Nawet nie wiecie, ilu graczy było przez prasę łączonych z Man Utd.
:lol: kolejny raz popisujesz się brakiem obiektywizmu, widziałeś w ogóle jakieś bramki strzelone w extraklasie?Cytat:
Porównując z bramkami w ekstraklasie to te można z otwartą gębą oglądać 8-)
No coz wyglada na to ze OskarX z gory zaklada ze na polskich boiskach padaja same "szmaty" w przeciwienstwie do "perelek" lig zachodnich ;) Wszak bramki Grosickiego,Brozka,Smolarka,Peszki,etc nie moga sie rownac do strzalow Messiego,Rooneya,Torresa czy tez Teveza :lol: :lol: ...wiadomo co polskie to beee ;)
I nie każdy z naszej ligi jest totalnym idiotą ;) Zpójrz na naszego bohatera z Juventusem ;)
Peszkin z pączkiem :roll: no chlali, ale z nim pić ? u Smudy juz nie zagraja idioci. Niech Lech dowali Peszce, Gortat dostal kare za to ze go widziano w macu a tu ? wahaja sie czy mu dowalic :|
Swoja droga taki niby karakan a na Zielińskiego sie rzucal :lol:
I miejmy nadzieję, że Zahorski i Bonin dobrze ich zastąpią ;)
Lewy 2 bramkę włożył, ogólnie jakby grał całe mecze, to trochę by strzelał - ma takiego pecha, że ten Japończyk jest świetny, a Borussia obecnie prezentuje wysoki poziom (z drugiej strony, zwiększa to prestiż wszystkich 3 polskich piłkarzy, jakby została przynajmniej wicemistrzem Niemiec).
Jeśli się nie mylę, Kagawa gra w pomocy, a jedynym nominalnym napastnikiem jest Barrios. Dobrą stroną jest też cały mecz rozegrany przez Piszczka i Błaszczykowskiego. A jeśli chodzi o Lewandowskiego, to jego 3 bramka w ciągu tygodnia(2 w bundeslidze + 1 w pucharach europejskich).
A no tak, w pucharach ponoć coś strzelił, gdyby ci ofensywni gracze Borussi byli trochę słabsi, pewnie miałby więcej szans na występ. Fajnie, jakby tyrał na treningach i mocno poprawił umiejętności, by być pewnym punktem w kadrze.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/polscy ... omosc.html
:shock: :shock: :shock: Do reprezentacji ich!
http://www.youtube.com/watch?v=a3FGKqvs ... r_embedded
LECH!!!!! Zarąbisty spocik!!!!