To samo mozna powiedziec o Messim, ktory nie potrafi ominac przeciwnika grajac w kadrze. Nie zebym jakos specjalnie bronil Ronaldo 8-)
Wersja do druku
To samo mozna powiedziec o Messim, ktory nie potrafi ominac przeciwnika grajac w kadrze. Nie zebym jakos specjalnie bronil Ronaldo 8-)
Ale Ronaldo w kadrze gra na podobnym poziomie co Messi :lol:
Dokładnie , ba ośmielę się stwierdzić , że czasami Messi gra nawet lepiej ! 8-) To , że Ronaldo strzeli czasem bramę w kadrze i się stara to wcale nie jest tak , że Messi nie robi nic. Bo ten biega , walczy i rozgrywa , brakuje tylko bramek.
No ale kadra Argentyny jest niesamowita; Higuain, Di Maria, Messi, Aguero, Zarate - sam atak a oni i tak dostają po dupie.
Nie, Argentyna jest śmiesznijesza jak dla mnie :D Choć w sumie moja ulubiona repra - poza naszymi 8-)
Portugalia nie ma takiej paki.
jeszcze minuta i będzie pierwsza porażka City :D
Jest jest jest jest jest !!!!!!!!
A jeszcze za tydzień City gra z Arsenalem u siebie. Pewnie skończy się wygraną City , ale na pewno przy braku Richardsa , Kolarova i Clichiego to trochę tam Wallcot i Gervinho krwi napsują. No już nie mówię o Van Persim , który jak piłkę dostanie to już możliwe , że gol , no i te świetne wyjścia Veermalena. 8-)
Skoro City już ma pierwszy przegrany mecz u siebie to jeszcze jeden rekord im trzeba przełamać - brak przegranej u siebie. Tutaj Arsenal pokaże , że jednak są coś warci :) :)
Arsenal :lol:
Myślisz , że Arsenal nie da rady choćby zremisować ? No to się mylisz , bo przy zmęczeniu zawodników City , brakach jeśli chodzi o obronę na flankach , ale przede wszystkim świetnej dyspozycji Van Persiego , są oni w stanie zremisować . Większe prawdopodobieństwo , że wygra Man City , ale akurat liga angielska jest zdolna do wszystkiego.
odi widze po gran derbi humor dopisuje? bueheheheheh
Proste. Nie dość, że Real dostał taki ładny pojazd to do tego jestem w plecy o 2 paulanery :lol:
Co do Arsenalu to sam nie wiem, City to dziwna drużyna ale Arsenal jeszcze dziwniejsza; kiedy ten meczyk i o której to może obejrzę ;)