Cytat:
bulisz ceny jak na wyspach bryt a zarabiasz polskie stawki, jezdzicie uzywanymi samochodami niemieckimi, przemysłu praktycznie nie ma, i do tego jesteście obywatelami drugiej kategoriii, czytaj jak nawet traktują cie w urzędzie i mozna tak długo snuć
To tylko przejściowe trudności. Doganiamy Europę i dogonimy ją (jeśli kryzys dopisze) już za 50 lat!!!
Cytat:
łatwo komuś przylepić etykiete ale tak naprawde to oni potrafią głośno powiedzieć ze jest żle, a nie jak ci wszyscy polacy znów nic sie nie stało może ci tak pasuje takze brawo mozesz być murzynem w swoim kraju ale nie wszyscy tak chcą i głośno to mówią i nie udają że jest cudownie jak nie jest
Mój autorytet Chochlik stwierdził, że woli być lemingiem niż korwinowcem a korwinowcy strajkują bo przegrali wybory a nie dlatego, że są sfałszowane. To nic, że w kraju nie ma pracy a jeżeli jest to za parę groszy- średnia pensja wynosi 3800 złp i pozwala godnie żyć a zresztą powinna nam wystarczyć sama myśl, że żyjemy w wolnym, demokratycznym kraju. Poza tym dano nam przecież możliwość wyjazdu do godnej pracy na zmywaku za granicą od czego zapłacimy podwójny podatek tam i tu a jak zechcemy wracać to czeka nas kontrola skarbowa i wogóle emerytura pod palmami od 67 roku życia w zawrotnych kwotach między 600 a 900 złp. Tak, wyssałem murzyńskość z mlekiem matki i żyję w kraju teoretycznym gdzie h... d... i kamieni kupa jak zwykł mawiać najlepszy minister spraw zagranicznych wszechczasów Pan Radosław Tomasz Sikorski i mogę być głodny, biedny i bez dachu nad głową- wystarczy mi miska ryżu, TVN, taniec z gwiazdami i orędzie noworoczne prezydenta. Seks zapewni mi Ruch Palikota wnioskujący o dopłaty do prostytutek dla ubogich. Żony i dzieci nie potrzebuję bo na starość dostanę emeryturę od państwa, a co!!!