Bo skład realu, prócz tego że ma głośne nazwiska, wcale nie jest dobry, ot zlepek nazwisk i tyle.
Real się skończył na erze Galacticos.
Glory Glory Man United !!!
Wersja do druku
Bo skład realu, prócz tego że ma głośne nazwiska, wcale nie jest dobry, ot zlepek nazwisk i tyle.
Real się skończył na erze Galacticos.
Glory Glory Man United !!!
Ze skrajności w skrajność. Real jest bardzo dobrym zespołem, mają bardzo mocny skład. Ich problemem jest tylko Barcelona.
Z Realem to tez ciekawa sprawa, bo ilu dobrych zawodnikow po przejsciu do niego nie pokazywalo pelni swoich umiejetnosci np. cala kolonia holenderska, gdzie w innych klubach sa to 1 planowe postaci.
Mam tu na mysli - Inter, Bayern, Tottenham. no choc ostatnio Sneijder cos nie gra.
Sneijder? Kontuzje. Poza tym trzeba było zrobić miejsce dla Kaki. Dopiero potem okazało się, że było to tragiczne posunięcie. Robben? Świetny piłkarz z niesamowitym dryblingiem, przyspieszeniem i ta świetna lewa noga. Znowu jednak trzeba było zrobić miejsce dla Ronaldo. Poza tym Robben jest ze szkła, a Ronaldo prawie nie opuszcza żadnych meczy. Drenthe? Któryś z trenerów Realu powiedział, że gdyby w meczach o stawkę pokazywał przynajmniej 80% swoich możliwości to bym miał pewne miejsce w pierwszej 11tce. Jednak za bardzo blokował się podczas meczów. Van der Vaart? Także miał problemy z kontuzjami. Na dodatek zaczęła się przebudowa zespołu i nie było dla niego miejsca obok nowych nabytków jak Kaka i Ozil.Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
Gadanie o Realu.
RVN wymiatał, Huntelaar był transferem z dupy, zupełnie nie pasującym do stylu Realu. Robben świetny piłkarz, tyle że się łamał 5x w ciągu sezonu i tyle z niego było. VdV - nigdy się nie odnalazł, kilka niezły meczy, potem seria gównianych. Sneijder - początek genialny w Realu, potem długa kontuzja i pójście w odstawkę.
A teraz
Marcelo, Higuain, Benzema, Ramos, Pepe, Di Maria i możnaby kilku wymienić, którzy kariery zrobili w tym Realu.
Inna sprawa, że Real grał kompletnie beznadziejnie, bronił się zamiast grać w piłkę. Żenada, aż mi się nie chciało oglądać no i znowu jest o Paulanery w plecy.
Rewelacyjny mecz Borussi! :shock: Rewelacyjny mecz Polaków, świetne bramki Lewandowskiego, dawno tak fajnego meczu nie widziałem
No świetne zawody w wykonaniu naszych kopaczy i pomyśleć że taki Lewandowski ma już 14 bramek i bije się o 1 miejsce z takimi nazwiskami jak Klaas-Jan Huntelaar czy Mario Gomez.
Czyżby Gran Derbi stało się tak powszechnym wydarzeniem, że już nikt nie wspomni o zbliżającym się rewanżu? ^ ^
Bo tak jest :) serio ja bardziej czekam na ekstraklase i nizsze polskie ligi.
Fanatyk ;) Pepe gra :D będzie ostro chyba znowu :DCytat:
Zamieszczone przez Aquila