Dzięki ;)
Musicie ściagnąć UPC, na twc pisałem, że dla tej wersji nie zrobiłem pliku localisation.loc.
Wersja do druku
Dzięki ;)
Musicie ściagnąć UPC, na twc pisałem, że dla tej wersji nie zrobiłem pliku localisation.loc.
Po czym wogóle poznać, że udało mi się zainstalować EW2? Włączam zwykłą kampanię, mam kozaków i pancernych ale nic nowego poza tym... A miało być tak pięknie i kolorowo.
Z każdą wesją jest wszystkiego więcej, jeśli uważasz, że kilka miesięcy ciężkiej pracy Ci nie odpowiada odwiedź nas za kilka miesięcy...Lub zrób własnego moda gdzie wszystko będzie piękne....
Jestem otwarty na krytykę, ale uzasadnioną. Wytnij błędy i niedociągnięcia, a nie jakieś wypociny.
Gdzie sa obrazki z polskimi jednostkami i czy husaria ma lance lub szable zamiast tych kikutow?Cytat:
Zamieszczone przez mrowa2442
To już było tyle razy. Można im zmienić zapałkę na kopię, ale animacji już nie. Chyba wiesz jak by to wyglądało?
Co z Turcją? Zamierzacie zrobić swoje jednostki czy wrzucicie z Ottoman Empire Realism moda?
Pozdrawiam i powodzenia w dalszej pracy chłopaki!
Wiem... ale czy beda zamiast zapalek szable, bo widzialem ze ktos takowe zrobil...Cytat:
Zamieszczone przez kretu19955
O ile wolno spytać to kiedy następna wersja?? czy porzuciliście projekt na rzecz napoleona??
Miłobybyło jakby w następnej wersji była wersja polska,a jak nie to chociaż wrzućcie do polskiej wersji to co macie przetłumaczone,a reszte nazw pozostawcie po angielsku,aby możnabyło się połapać która jednostka jest którą a zarazem mieć polska wersje gry.
...
Za ok miesiąc.
Ja ew2 nie porzucę, chociaż z magpiem być może coś będę w przyszłośći na N:TW robił.
Polską wersję zrobię do 0.7.
apollo7100
Tak, ale zapałki są od szabel bardziej prawidłowe.
Rzadko tu wpadam 8-) , więc jak coś to zawsze możecie sprawdzić twc:http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?f=1367
Czyli kończycie prace na rzecz innego/tego moda z tym, że pod NTW?