Re: Nie słuchasz polskiego rapu? nie wchodź!
Czas oczyścić atmosferę :P
http://www.youtube.com/watch?v=7Xx6fpwI0gc - to co zrobił tu Eminem :shock: zwrotka od około 2:35. Najlepiej widać to po reakcjach Wayne'a (w komentarzu ktoś wypisał, w jakich momentach one są najwyraźniejsze), Lil chciał normalnie podbijać Szejdiego w końcówkach wersów, żeby ten miał ułamek sekundy na zaczerpnięcie oddechu, ale gdzie tam, szalony białas jechał jak obłąkany ponad minutę idealnie z bitem, a murzyn tylko wytrzeszczał gały i ze zrezygnowaniem oddalał mikrofon od ust :lol: nie wiem, jak można mieć takie możliwości.
Owszem, ale nie chcę oglądać tego filmiku, jak patrzę na widownię mam łzy w oczach :( takiej sztywności i obojętności nie widziałem nigdy, na miejscu Vnm'a bym ich chyba spizgał, że jak mają to w dupie to kończę koncert. Niedługo dodam dłuższy post na temat polskiego i amerykańskiego rapu.
W komciach masz, że był supportem.
Wiem, że był supportem, ale co to ma do rzeczy? to znaczy, że wszyscy mają siedzieć jak kołki?
To znaczy, że nie przestraszyłby ich mówiąc, że kończy koncert, jak zasugerowałeś.
Cytat:
Niedługo dodam dłuższy post na temat polskiego i amerykańskiego rapu.
Dawaj, chetnie poczytam :)
Cytat:
To znaczy, że nie przestraszyłby ich mówiąc, że kończy koncert, jak zasugerowałeś.
to taka przenośnia była.
Btw nie wiem czy jakiegoś blogu nie założyć, miałbym co robić przynajmniej 8-)
Nie masz co robić to rób bity i rapuj. :P
Hehe, kiedyś próbowałem robić bity, najpierw w e-jayu z jakiegoś niezbędnika, potem na fruity loopsie; na razie to nie dla mnie, raz, że wymaga dużo czasu, do tego na kompie nie miałbym kiedy posłuchać muzy, prócz tej, z której bym korzystał (bo przecież nie będzie siedział 10h dziennie, żeby ćwiczyć klejenie sampli i zarazem mieć kiedy poczytać o sporcie czy pograć w coś), po drugie bez odpowiedniego sprzętu to mógłbym się tylko pobawić ;)