Ten komentarz nie jest 'najlepszy', tylko żałosny.
Wersja do druku
sama prawda w tym komentarzu. z jednym wyjątkiem, że już dziś nieźle przekręcają historię.
Komentarz pozostanie komentarzem a głupcy naprawdę postawią pomnik. Proszę do czego prowadzi poprawność polityczna i równościowa akcja w Europie :roll:Cytat:
Absurd goni absurd.
Tylko ślepi nazwą krytykę tych trendów żałosną. Mój dziadek zwykł mawiać w takich sytuacjach- "pluj k... w oczy to będzie myślała że deszcz pada."
Jak dla mnie Witii chodziło raczej o styl niż o samom krytykę ;)Cytat:
Zamieszczone przez Zakapior-san
Już pisałem- komentarz jest tych samych lotów co tekst komentowany, ale pozostanie tylko w wirtualnym świecie. Nie jak ten bzdurny pomnik.Cytat:
Jak dla mnie Witii chodziło raczej o styl niż o samom krytykę
Przyznam się, że sam chciałem tam napisać komentarz podobnego typu. A o czym? No może by tak dostawić do pomnika całujących się gejów i ściskających lesbijek jeszcze pomnik biseksualistów? Przecież na pewno też byli prześladowani przez hitlerowców! :lol:
No do czego!?Cytat:
Zamieszczone przez Zakapior-san
Osobiście nie rozumiem tego "napinania się". Faktem jest, że homoseksualiści trafiali do obozów. Zazwyczaj stawiane są dla nich pomniki w formie różowego trójkąta (tym symbolem znakowano ich w obozach). W Berlinie widzę wygląda to nieco inaczej.
Nie wspomnę jaka afera byłaby gdyby ktoś chciał postawienia pomnika heteroseksualnym ofiarom Adolfa H.
Oczywiście, że by była, ponieważ nie przypominam sobie, ażeby jakliegoś heteroseksualistę zamknięto w obozie z powodu jego orientacji seksualnej. Różnica jest wystarczająco oczywista.Cytat:
Zamieszczone przez Adamsky
Ale z ciebie heterofob. To czysty rasizm uwłaczając heteroseksualistom, klasyfikując ich cierpienia niżej. Wiem, że homoseksualizm to wyższe stadium ewolucji ludzkiego gatunku, ale bądź tolerancyjny. Stop faszyzmowi.
Nie próbuj ;) Zakrzyczą. Dla większości homoseksualista jest po prostu 'nienormalnym dziwakiem'.Cytat:
Oczywiście, że by była, ponieważ nie przypominam sobie, ażeby jakliegoś heteroseksualistę zamknięto w obozie z powodu jego orientacji seksualnej. Różnica jest wystarczająco oczywista.
Jak już chcesz operować ironią, to musisz jeszcze wyczuć sytuację i stawiać celne riposty. Ta niestety do nich nie należy, bo świadczy bezpośrednio, że nie zrozumiałeś argumentu Baala.Cytat:
Ale z ciebie heterofob. To czysty rasizm uwłaczając heteroseksualistom, klasyfikując ich cierpienia niżej. Wiem, że homoseksualizm to wyższe stadium ewolucji ludzkiego gatunku, ale bądź tolerancyjny.