na to wychodzi.
http://www.totalwar.com/empire/beta/index.php
mimo to kliknąłem w oba puste okienka i przysłali mi na maila jakiegoś keya. Moze to byc do bety? I skad tą betę ściągnąć?
Wersja do druku
na to wychodzi.
http://www.totalwar.com/empire/beta/index.php
mimo to kliknąłem w oba puste okienka i przysłali mi na maila jakiegoś keya. Moze to byc do bety? I skad tą betę ściągnąć?
Wciskasz w steamie "dodaj grę", później "aktywacja produktu w steam", tam następnie wpisujesz po dwóch: dalej i zgoda ten key, steam Ci ściągnie betę i od razu zainstaluje w empire. Nic tylko grać.
działa, dzięki ;)
Jestem miłośnikiem Empire Total War rozegrałem ponad 300 godzin, posiadam oryginalną grę. Miałem również zainstalowane wszystkie dodatki z DLC oraz dodatek "Na wojennej ścieżce". Od niedawna mam problem, kiedy próbuję włączyć bitwę dowolną, to wiesza mi się grafika, słychać muzykę z " Na wojennej ścieżce", po przeinstalowaniu gry jest tak samo, Steam się aktualizuje i dalej bitwa się wiesza na domiar złego nie ma dodatków z DLC za które wcześniej zapłaciłem, co jest? Czy u kogoś też tak było, co mam zrobić dodam tylko że na innym komputerze na tym samym koncie Steam gra działa ale bez dodatków. Proszę o komentarze czy ktoś miał podobny problem. ps: kilka razy resetowałem system i jest to samo. Mam procek 4 rdzeniowy 4 giga RAM i graf GTX 260.
Też mam za sobą blisko 300h grania i oryginała ze wszystkimi DLC. Jedynie co mnie dotąd spotkało, to automatyczne przestawienie ustawień na optymalne - po każdym patchu musiałem od nowa ustawiać sobie grafikę. A, raz Steam mi sam zmienił wersję językową z angielskiej na polską - ale to przy instalacji króla Artura - zarówno w ETW, jak i w NTW. No i raz po update zmienił się sam na wersję polskojęzyczną (wygodniejszy jest dla mnie Steam angielskojęzyczny). Z czymś takim jak Ty na szczęście nie dane było się mi spotkać. Może wina leży w jakiś modach? Może grzebałeś sam coś w plikach? Ach, przede wszystkim uruchom Steam i sprawdź we właściwościach gry czy masz te dodatki (biblioteka w steam, zakładka gry, prawy przycisk myszy na tytule gry, właściwości i zakładka DLC).Cytat:
Zamieszczone przez krolikking
Sprawdziłem w bibliotece gier prawym na zakładce Empire i wszystkie DLC mam stym że oprócz "Na wojennej ścieżce" reszty nie ma w grze, poznaję to po braku jednostek specjalnych do wyboru w dowolnej bitwie. Pozatym nawet jakby Steam sam mi zmieniał parametry grafiki to i tak miałem ustawione najwyższe detale i było dobrze. Zaznaczam że gram jeszcze w Napoleona i działa mi bez zarzutu, tylko Empire zachowuje się w czasie bitw jakbym miał za słabą kartę graficzną i się wiesza. Masakra nie wiem co mam zrobić żeby bylo dobrze, mam Win 7x64bit, ale wcześniej miałem win 7x32bit i na nim mi się to zepsuło.
Mam pytanie czy można skasować posiadane konto Steam i na nowym ponownie zainstalować grę, żeby dzialała poprawnie ze wszystkimi DLC czy jest to nie możliwe?
ETW w sklepach teraz kosztuje 70zł?
Tak kosztuje 70 zł
Jeżeli usuniesz konto to Empire przepadnie, bo gra przypisana jest do danego konta.
Spoko dzięki, jutro już może kupie.