Sojusz z Litwą :)
Wersja do druku
Sojusz z Litwą :)
Mongolia- krzyżaki 45, podbite 3/4 Litwy, około 10 tury, wojna z Zakonem, który ma 2x większą armię, sojusz z Niemcami walczącymi z Danią i Zakonem, pon z Nowogrodem, który kończy się za jakieś, hm 7 tur. Sojusz 3 państw który od początku gry zajmuje 3/4 mapy i koledzy jarają się, że wygrywają. Ja objąłem Mondziołów w 1 czy 2 turze i nie miałem większego wpływu na dyplomację
Nie potrzebujemy offtopu w tym temacie. Usunąłem.
Od 6 do 8.10 popołudniem nie będę miał dostępu do neta, więc prosiłbym o wstrzymanie turki na ten czas
obecnie mam problemy z kompem i brak dostepu do neta/medka - i tak jeszcze kilka dni, chyba ko30 i wko33 (ktore podobno oddalem) czekaja na mnie - zrobcie jak chcecie.
Wolna jest Polska w MKO 27
sytuacja dobra
Sojusz z silnym HRE, wojna z Litwą, Pon z Kijowem.
Po hasło do mnie Sabala lub Pitera .
Uwaga! Wyprowadziłem się do Akademika i mój aktualny laptop po prostu nie trawi mi żadnej gry -.- Tury jak będzie trzeba będę oddawał w weekendy lub w dni kiedy zajadę do domciu na jakiś ciepły posiłek ^^ Liczę, na wyrozumiałość i cierpliwość z waszej strony :**
Cytat:
Zamieszczone przez Mnil
udało się naprawić kompa - juz jestem.
Ciągle Sycylia do oddania w WKO33 - sytuacja dobra, sojusz z Wenecją, wojna z Maurem.
Wolne są Niemcy w K45 sytuacja tragiczna, Dania w k44 świetna sytuacja.
Witam chciałbym przejąć Danię , będzie to moja pierwsza kampania więc będzie to dobre żeby zobaczyć jak się gra w KO