Flota też wygląda całkiem ciekawie :D Miejmy nadzieje że doczekamy finalnej wersji moda.
Wersja do druku
Flota też wygląda całkiem ciekawie :D Miejmy nadzieje że doczekamy finalnej wersji moda.
Czy ja wiem, pisałem już wcześniej że MTWII jest tym ostatnim w miarę klasycznym TW. Silnik ma plastyczny i modowalny, zupełnie nic nie wiadomo jak to bedzie wyglądało w nowym RTW. Dlatego może się okazać, że EBII będzie tym modem, który dla większości starych fanów serii(takich jak ja) będzie ratunkiem koniecznym. Pozdrawiam
Edit: Trzymam kciuki za EBII, to co widzę napawa prawdziwym optymizmem. Fajnie że wprowadzają wystrój mapki z EB I , niektórych rzeczy najwidoczniej nie trzeba zmieniać.
Bluźnisz Herod, bluźnisz ;). Kampanii syryjskiej raczej nie będzie, ponieważ od razu zamierzają wyrzucić betę całej kampanii z większością frakcji.Cytat:
Zamieszczone przez Herod
No cóż, RII będzie miało coś czego EB II mieć nie zdoła - bitwy morskie na planszy bitewnej. :PCytat:
Bluźnisz Herod, bluźnisz
To fakt, ale EBII będzie miało to, czego RII miec nigdy nie będzie :) tj. poprawność historyczną, głębię, zajedużo historycznych jednostek oraz GRYWALNOŚĆ :).
Szkoda tych statków, ale jakoś przeżyję :)
Nazgool, głowa do góry! Pomyśl - czy potrzeba Tobie fajerwerków w grze? Musi być niesamowicie szczegółowa grafika? Chyba jednak nie, prawda? Myślę, że po wydaniu EB pod Romka 1, zaczną się prace przerzucenia pod Romka 2... Pod warunkiem, że CA ułatwi modding.
Toż ja się waćpan nie martwię ;). Jestem ebemaniakiem i żaden rome II i rome III i nawet rome IV mnie nie przekonają do zmiany zdania :).
Z tym przerzuceniem pod rome II moda eb, to bym się wstrzymał. Do skończenia całości EBII zostało im strasznie dużo roboty, ale kto ich tam wie :)
Spokojniej. Już widać że CA bardziej dba o poprawność historyczną, a ogólnie to o Rome 2 na razie nie wiemy wiele. I nie wiem czemu w ogóle ma istnieć jakiś konflikt między EB2 i R2, przecież można czekać na obie gry.Cytat:
To fakt, ale EBII będzie miało to, czego RII miec nigdy nie będzie :) tj. poprawność historyczną, głębię, zajedużo historycznych jednostek oraz GRYWALNOŚĆ :).
Z tą poprawnością historyczną to bym się wstrzymał, tak? ;)
Napisałem to w oparciu o obecne screeny i informacje. Jak duże będzie to "bardziej" dopiero zobaczymy.