Re: Broken Crescent 2.3.2
Witam, czy można gdzieś pobrać BC bez podawania maila?
Z tych linków na twc trzeba podać maila, a ja nie chcę potem tony spamu w skrzynce.
Mod bardzo dobry, trochę nuży po dłuższym czasie jak mamy już wszystkie jednostki- nie ma upgradów zbroi i broni (jest szczątkowy), nie ma nowych okresów z nowymi typami wojsk.
Są rózne gusta, mi bardzo podobał się z submodem Szarego Wilka.
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=448564 stąd mozna pobrać + patch i fiks z pierwszej strony. Mod bardzo zacny. czekam na wersję 2.4. Pozdrawiam.
Niestety właśnie tam trzeba podać maila do otrzymania pliku... :cry:
@down
dzięki, dlaczego wcześniej na to nie wpadłem, a już kilka miechów szukam alter. linków moda 8-)
To załóż sobie nowego dodatkowego maila, tylko na potrzeby pobierania modów. :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez wudang_clown
Tego nie wie nikt, choć spieszymy się, żeby wypuścić 2.4 z końcem września.
Coś wiadomo na temat daty?
Mam jeszcze pytanie do ciebie, jak działa mod po ostatnim fix-ie? jest stabilny?
Gdy wcześniej w niego grałem, to po kilkudziesięciu turach miałem zwiechę i nie mogąc sobie z tym poradzić, zaczynałem nowym państwem od nowa.
Jest taki submod "Grey Wolf", czy jest on kompatybilny z ostatnimi fixami? Może będzie zawarty w następnej wersji (ma fajne nowe jednostki)?
Mod z patchem 2.3.2 i koniecznie fiksem do tego patcha jest bardzo stabolny. Submoda Grey Wolf miałem, ale ten submod nie jest kompatybilny z patchami do Broken 2.3. Grey Wolf jest na czyste Broken 2.3 ale nie dział już z patchem 2.3.1 ani wyższym bo Broken. Co do 2.4 zaglądałem ostatnio na ich Forum na TWC na razie nie ma jeszcze tej wersji.
witam ej proszę czy ktoś pokaże jakie foldery pliki itd... musze mieć żeby odpalić broken crescent?
Cytat:
Zamieszczone przez EliminatorT
witam ej proszę czy ktoś pokaże jakie foldery pliki itd... musze mieć żeby odpalić broken crescent?
Jak to jakie pliki? Musisz zainstalować Broken Crescent 2.3 pod Kingdoms tu masz link do downloadu i opisu jak instalować http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=448564 a potem patch 2.3.2 i fix do tegoz patcha 2.3.2.2 i gotowe.
Jest spolszczenie do tej wersji moda?
Nie ma . Spolszczenie jes tylko do wersji 2.02 tej pod zwykłego Medka. Pod 2.3 nie ma.