-
Z ciekawości jak zakończyliście główne wątki?
U mnie Ciri wiedźminka, Geralt z Yen (Triss lubię bardziej, ale.... no saga :) ), Dijsktra kanclerzem, Hjalmar na tronie. Próbowałem wpasować się jak najbardziej w sagę i w postacie w które lubię z sagi. Stąd ten Dijkstra, bo ten tu nie pasuje... No oczywiście po za głównym wątkiem, bo Sapek pewnie wybrałby wątek ze śmiercią a raczej z podejrzeniem śmierci.
-
Właśnie w czwartek skończyłem grać. Początek jak u Ciebie. Ciri wiedźminka, Geralt z Yen, a dalej Dijsktra ukatrupiony, Temeria lennem Nilfgardu, Cerys królową.
Swoja drogą, czy gdzieś pojawiło się jakiś info jak czasowo będą umiejscowione DLC w stosunku do głównej fabuły?
-
Jak dla mnie Sheala idealnie podsumowała Triss. "Trissunia", która nie kiwnie palcem bez zezwolenia loży, nie lubię jej (co zresztą widać w książce, Yennefer nigdy jej tego nie wybaczyła i nie chodzi mi tu o spanie z Geraltem) u mnie dokładnie jak u nazgoola: "Ciri wiedźminka, Geralt z Yen, a dalej Dijsktra ukatrupiony, Temeria lennem Nilfgardu, Cerys królową."
-
O ile pamiętam, nie miałem żadnej wzmianki o Dijkstrze po ukończeniu gry, chyba dalej po prostu siedzi w Novigradzie.
-
Właśnie pobiera mi się ponad 7 GB do wiedźmina 3, ten patch 1.07 naprawdę aż taki duży jest, czy też np. z powodu jakiegoś błędu cała gra mi się ponownie pobiera?
-
-
Dodaje ogrom nowych rzeczy. W tym i nowy (świetny swoją drogą) DLC z strojem dla Cirilli.
-
To już przedostatnie darmowe DLC, miejmy nadzieję, że na koniec zaskoczą nas czymś naprawdę dobrym :) Nie żeby poprzednie były złe ;)
-
Mnie również ciekawi, nie mam pojęcia co to może być ;).
-
Ja dzisiaj skończyłem główny wątek. Z zakończenia to miałem Geralt+Yen, Ciri wiedźminka, "wyzwolona" Temeria, królowa Cerys. Teraz zostało mi jeszcze trochę zadań pobocznych do pokończenia.
A co do najlepszych RPG to Planescape: Torment u mnie dalej jest bezpieczny na 1 miejscu:D.