Cytat:
Bez przesady porównywać Jelenia ze Smolarkiem... na razie to Jelonek to jest pikuś przy Ebim. Chyba oglądaliśmy inne mecze w czasie eliminacji, bo ja nie kojarzę, żeby choć z połowa bramek była a'la Van Gol, czyli dokładam nogę do podania. Z Kazachstanem to nam Ebi mecz uratował a w kllku innych swoimi bramkami wyprowadził dany mecz na prosto. Jelen co ugrał w reprze? A to ten sam wiek! No ale odłóżmy reprezentacje na bok... kariera klubowa, ostatnio Ebiemu nie szło w Hiszpanii ani w Anglii, no ale zobaczymy jak sobie tam może poradzi Jelen, lecz wcześniej czy jego występy w Niemczech to było coś gorszego niż to co Jelen gra teraz we Francji? Szczególnie biorąc pod uwagę, ze Smolarek nie gra często jako napastnik, a na pewno nie jaki klasyczna "9"... no nie bardzo. Także spokojnie Dragonit.
Spokojnie? Skąd się bierze Twoja nadinterpretacja? Jest celowa czy przypadkowa? Przecież nie piszę, że Jeleń zostanie królem strzelców serie A. Ja oceniam po skillach, moim zdaniem Smolarek robi z siebie wielkiego pana, a ojciec był o wiele lepszy. Nie ma jakich świetnych umiejętności. Jeleń wydaje mi się zawodnikiem lepszym, widziałem jego możliwości, nie wiadomo też co by było jakby grał całe eliminacje. Zresztą, osądzać będzie można, jeśli faktycznie pojedzie do Juventusu, co jest średnio prawdopodobne.