https://drive.google.com/file/d/0B49...ew?usp=sharing
folder text
Wersja do druku
Ehh... Pomyliłem foldery i zamiast wrzucić paczkę z spolszczeniem do folderu TEXT w D&C wrzuciłem go do katalogu gry... , niestety zamiana plików na oryginalne nie pomogła. Trzeba wszystko usunąć i zainstalować na nowo :(
Rozgrzebałem parę kampanii i albo mi się zdaje albo Rhun jest trochę za mocny na inne frakcje AI, strasznie szybko kasuje Dorwinion, potem Dale i bierze się za Erebor, co skutkuje tym że zdobywa całą płn-wsch część mapy i jest potęgą prawie nie do ruszenia. No i misja z pierścieniem mnie zaskoczyła, bo już myślałem że będę musiał go zniszczyć i turlać się do Mordoru coby cisnąć hobbita do Orodruiny, a tu się okazuje że za kary dyplomatyczne mogę go oddać Radzie i niech ona się martwi xD
siemka mam problem zo zrobic aby mordor nie rozwalał tak szybko gondoru??? jakies skrypty usunac czy jak ?
Twórcy moda zrobili tak, żeby Gondor raczej przegrywał z Mordorem, ponieważ tak ma być. To gracz musi pomóc Gondorowi przetrwać, są jednak kampanie, gdzie Gondor radzi sobie bardzo dobrze. Można usunąć trochę armii startowych, ale to kwestia kosztów wojsk i ekonomii sprawia, że Mordor dominuje. Ma też lepsze prowincje.
http://www.moddb.com/mods/divide-and...ion-1-patch-12
a nawet wersja 1.2 wydana xD
Instalujemy na wersję 1.0 . Patch 1.2 zawiera 1.1 i 1.01. Można zainstalować na wersję 1.1, ale najlepiej zainstalować od nowa.
Zainstalowałem na wersję 1.1 i działa mi nawet zapis Gondorem.
Srebrnych surferów nie ma, póki co wszystko idzie dobrze xD
Pierwszy post zaktualizowany, dzięki NiemiłosiernySamarytaninie za info o patchu ;)
tylko moim zdaniem slabo sie gra lorien (i chyba wszystkimi elfami) z powodow kosztow? cien mordoru sobie rosnie i rosnie a ja przed 30? 35? tur siedzialem na tylku z 10 odzialami w stolicy by byly na darmowym koszcie i sie rozbudowywalem nie widzac innego wyjscia?
szybko myk zeby zdobyc dol guldur bo zawsze ladny hajs tam byl i co? i w 3? tury zanim zajete bylo stracilem jakies 20tysi idac jedna flaga a gdy teraz musze ruszyc reszte z miast do obrony dol guldur bede na minusie xd słabo troche, gdyby nie ten przestuj na poczatku i brak ataku z cienia to smierc naturalna
edit
ha! uratowalo mnie takze niedola D anduiny, stracili miasto nad rhosgobel i dzieki przejeciu go mam zarobki szalenstwo xd cienko bym widzial swoj los gdyby nie to