Nawet sam gościu na video mówi, że freestyle i piłka nożna to dwie różne dyscypliny. Przypomnę tylko Chomontka, który również kariery piłkarskiej nie zrobił (mój klub :D)Cytat:
Zamieszczone przez odi.profanum
Wersja do druku
Nawet sam gościu na video mówi, że freestyle i piłka nożna to dwie różne dyscypliny. Przypomnę tylko Chomontka, który również kariery piłkarskiej nie zrobił (mój klub :D)Cytat:
Zamieszczone przez odi.profanum
Wiem, wiem ale mówię, że technikę to chłopaki mają niezła.Cytat:
Zamieszczone przez kizi
Peszko i Iwański w reprezentacji już sobie nie pograją...szkoda trochę Peszki, dobrze się rozwijał 8-)
LEGIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Motywacja, charakter, walka. Wygrana w takim stylu (wygrana walka o dominację w 2 połowie pomimo gry w dziesięciu), w takim meczu (derby grane u siebie), w takim krytycznym momencie, na pewno doda drużynie wielkiej pewności siebie. Mezenga IMO teraz będzie znacznie bardziej swobodny i odważny w swojej grze, było widać, że z minuty na minutę coraz więcej śmiałości w jego zagraniach. Do tego Kucharczyk, ma szansę być wielką rewelacją naszej ligi. Wielki szacunek dla Kiełbowicza, wpadły mi w oko dwa świetne strzały z rzutów wolnych i dośrodkowanie na 2 bramkę.
Kartka Rybusa to debilizm, bo obie żółte dostał po prostu za głupotę i niepotrzebną agresję na połowie przeciwnika.
Antolovic dobrze, za gola Lecha raczej nie należy go obwiniać, za to miał kilka naprawdę dobrych interwencji. Prawdopodobnie pokazał, że będzie jeszcze z niego dużo użytku i warto było mu dać ostatnią szansę. Za jedyną prawdziwą porażkę z transferów uważam Cabrala, który jest ledwie wypożyczony... Bo Vrdojlak to jeden z lepszych graczy Legii, Antolovic nie prezentuje się tak źle, jak niektórzy twierdzą. Manu robił od początku sezonu dużo zamieszania na boisku, ale coraz więcej konstruktywnego z tego wynika. Mezenga musi się przyzwyczaić do ekstraklasy, ale po dzisiejszym meczu powinien mieć więcej pewności siebie i zaufania zarówno od kolegów, jak i od kibiców.
Wielka szkoda tylko Dicksona. Wynieśli go na noszach. Nie wiadomo, co za uraz, ale pojechał do szpitala - więc jest wielka szansa, że w tym sezonie już nie pogra. Oby wszystko dobrze się skończyło.
A tak liczyłem na Lecha :( :( No ale wygrał lepszy ;] Nie dość, że zdołali odwrócić losy spotkania to jeszcze zrobili to w 10-ciu.
haha no i Legła przewiozła pyrki :lol:
IMO dobry efekt ten mecz wywrze na obu zespołach. Na Legii z oczywistych powodów, a na Lechu - zimny prysznic skutecznie powstrzymujący atak sodówki po meczu z Juve, do tego spora dawka sportowej złości, którą - mam nadzieję - skutecznie wyładują na bramce Salzburga :).
Mecz bardzo ładny szkoda tylko, że tyle agresji w obu drużynach i za dużo niepotrzebnych fauli ;)
Bardzo liczyłem na Legie i się nie zawiodłem, po prostu jakoś Lecha nie lubie ;) Gratulacje dla wszystkich strzelców bramek.
Hmm, a myślałem że tylko ja tu lubię Legię :D. Anyway, mecz trochę dziwny i groteskowy. Ale fajny. Była walka, była desperacja, to były i faule - ja tam nie mam nic przeciwko faulom, Kiełbowicz większy użytek robił z wolnych niż Lech z czerwonej Macieja "fotka.pl" Rybusa :D.
Edit: miażdżacy komentarz na stronie Legii :D.
Cytat:
Kto jest frajerem - chyba każdy wie - LECH POZNAŃ - hehe hehe!
Legio - kochany klubie nasz - pokonasz Lecha, Lecha - pokonasz!
Witaj bracie w wierze !! :D Ja sie tutaj bałem pokazywać z sympatiami do Legii bo przecież "Legia starym kurczakiem jest" :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Czik
Niestety Legia wygrała, mam nadzieję że nie jest to przełamanie i przebłysk nowej jakości zespołu... ;)
Grunt że klub do którego mam sympatię od czasów przedszkolnych cierpliwie zbiera punkty, a jak spotka się z Legią, mam nadzieję że Legia nie będzie tak ambitnie grać, jak w tym spotkaniu 8-)
bleee legia wygrywa...coz pozostaje chyba tylko 2 liga i reprezentacja, ciekawi mnie mecz Lecha z Man.City
Frajerstwo. Klasowa drużyna, grająca przez tyle czasu w przewadze nie ma prawa przegrać takiego meczu. Imho ze skrótu na ekstraklasa.tv wcale nie wynika, żeby Lech miał aż tyle wybornych sytuacji, po których wynik mógłby brzmieć 0:3(co starali się wmówić komentatorzy), na oko jedna dobra sytuacja Stilicia, gdzie najlepszą opcją byłoby lobowanie. Ale trudno, czekamy na rewanż w Poznaniu.
uważaj żeby ciebie ktoś nie przewiózł.Cytat:
haha no i Legła przewiozła pyrki :lol:
przegrać mecz, w ktorym powinno sie prowadzic conajmniej 3-0 z grająca w 10 legia :|
Oj...zabolało :lol:...Bezcenne :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
Earl -ale masz brzydki nick :twisted:
Dzisiaj Górnik gra i trzy punkty ma tralalalala tralalalala
yyy elo ziom jak masz jakiś problem wbijaj na URS to zobaczymy czy bedziesz taki cfaniak hyhy, tylko muw kiedy i o kturejCytat:
uważaj żeby ciebie ktoś nie przewiózł.
hehehehehehehheh twój poziom inteligencji po prostu zabija . I nie chodzi mi o to co napisałeś tylko jak to napisałeś :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Czik
A chcecie po ostrzeżeniu ?
legia mecz wygrala to i "fani" sie ujawniaja :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez ThorGal77
Beka trochę, mecz wyglądał jak ustawiony :lol: w połowie Lech świetnie, takie akcja jak ta, w której 5 - 6 podaniami rozniósł pomoc i obronę Legii miodzio, sytuacji było wiele (tak Maharbal, trzeba oglądać całe mecze, a nie skróty), jak choćby ta Peszki, Stilicia, sporo ich było. Rudnevs dostawał za mało podań, bo potrafił z każdej sytuacji strzelić, 25 metrów do bramki, stoi plecami do niej, otaczają go dwaj obrońcy, a i tak wali obok słópka, bramkarz ledwo wybronił. Kikut zupełnie niewidoczny, miał w ogóle piłkę przy nodze :shock:? Za to w drugiej połowie Lech zaczął grać jak na złość, zero rozgrywania bokiem, co byłoby zabójcze dla osłabionego zespołu Legii, a jedynie środkiem, biegać im się nie chciało ... Legia za to dobrze, przełamała się trochę, Kucharczyk trochę jak nowy Lewandowski :D będzie w przyszłości mieszał trochę w reprze. Ciekawe, jak teraz potoczą się spotkanie z Salzburgiem i kolejne mecze stołecznego klubu.
Matko, koło słupka, nie koło ,,słópka" :?
Jedna jaskółka wiosny nie czyni-tak samo jedno zwycięstwo nie musi oznaczać przełamania. Wystarczy wspomnieć, jak beznadziejnie zagrała Legia w 4 poprzednich meczach.
Panów Earla, Czika, scootera i Aquilę proszę o spokój.
UPS
Górnik wraca na swoje miejsce w tabeli , 1-5 na Lechii dobrze nie wróży na przyszłość,
Gratuluje kibicom Lechii i dziękuję piłkarzom Lechii że nie było dwucyfrówki :oops:
A ja i tak wierzę, że może Legia się przełamie i na koniec chcociaż koło 3 miejsca będzie ;) a jak w Poznaniu by pokonali Lecha to by był niemalże cud, ale do rewanżu daleko.
Straszne, pierwszy błąd ortograficzny na forum, a inni ich w ogóle nie popełniają :(Cytat:
Matko, koło słupka, nie koło ,,słópka" :?
Ale może, skoro to ich jedyny niezły mecz w tym sezonie.Cytat:
Jedna jaskółka wiosny nie czyni-tak samo jedno zwycięstwo nie musi oznaczać przełamania.
A canal+ leci w kulki, zamiast puścić mecz Polonii Warszawa, czyli debiut Janasa (po kilku minutach już jest 1:1), czy Widzewa, dają najgorszy, Cracovii z Arką :?
Edit - już 1:2 po kwadransie, tak ciekawy mecz, ale spotkanie Cracovii będzie lepsze :roll:
Edit - 2:2, nieźle Garncarczyk pocisnął w polu karnym.
Oj co do Legii to wątpie, że wyniosą z meczu z nami 3pkt... Co najwyżej może być remis ale dołek jest i będzie ;) Wymówki powoli im się kończą więc co dalej ? Zmiana trenera ? :P
Czy mi się wydaje czy piszesz o wygranym wczoraj przez Legię meczu z Lechem? ;)Cytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
Buhahaha :lol: A ja ciągle żyłem w przekonaniu, że to dziś będzie :lol: Sory :D
Lech przegrał na własne życzenie. No jak gwiazda Peszko z 5 metrów sam na sam z bramkarzem wali 15m od bramki no to ja pierd***. Stilic tez błysnął, Iniesta sie znalazł. Lech miał Legie jak na tacy ale ich olał. A Legia rzuciła się jak szalona do ataków i im bramki weszły.
Kurde, Cracovia goni Śląsk. :P
Cracovia w końcu przewała tą zła passe wygrywając z Arką .
Ciekawe czy wygrają następny mecz ;)
Wątpie, że wygrają :D Bardziej interesują mnie sprawy Lecha ;) Może to porażka przez te ciągłe przygotowania do meczu z Salzburgiem i są zmęczeni :P :D
Że aż zapomniałem, że grali już. :DCytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
Od tej pory będę bardziej się interesował, panie Rambo :D
Wracamy na fotel Lidera ;) Alez ten Kamerunczyk mijal zaglebiakow :lol: :lol:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... _2_0_.html
Lech może za bardzo się napalił na LE i po wcześniejszych meczach Legii olał ją zwyczajnie i sie przejechali. Tyle odemnie.
Jaga znowu była dymana przez sędziego, w poprzednim meczu 4 niesłuszne spalone, tu ze 2 karne i spalony, ale i tak 2:0 i fotel lidera jest :D Kameruńczyk jechał ich jak tyczki, podobnie jak Błaszczu w meczu z Czechami :mrgreen:
Od kiedy pamietam ZAWSZE na onecie pokazywana byla pierwsza polowka Tabeli Extraklasy czyli miejsca od 1 do 8...dla leglej zrobiono wyjatek :lol: :lol: :lol:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/sport.html
P.S.Ciekawe czy rozwina tabele jak ekipa Sorzy poleci(oby ;) )dalej w dol :mrgreen:
Ja tam "wielkiego kolejorza" nie widzę nawet w tej rozwiniętej części ;)Cytat:
Zamieszczone przez zajac
Tak poleci, ale zapewne już tylko w górę... ehh to kompleksy, nic z tego nie będzie znowu...