-
Re: Piłka Nożna
Do sympatyków i fanów Realu, teraz jak mistrza wasi ulubieńcy nie zdobędą, to nie wińcie sędziów itp...
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-h ... omosc.html
Barca na własne życzenie przegrała mistrza ligi, w sumie mnie to nie dziwi, nawet najlepsi zawodnicy itd...są tylko ludźmi, a jeszcze dochodzi do tego reprezentacja, swoją drogą ciekawe jak Hiszpania będzie grała na Euro...
-
moze to naturalna kolej rzeczy? Real teraz zacznie byc na topie a Barca jakis kryzys.
-
Tak bym nie powiedział. Po prostu nie da się grać na takim poziomie tak długo, ekspolatować Xaviego, Iniesty i Messiego - głównego silnika Bacelony bez przerwy. Dodać do tego należy piłkarską śmierć Villi ( co się z nim dzieje ) i słabego Pedro i już się robi ciężko. Mimo sporych wzmocnień (Alexis, Fabregas ) Barcelona ma obecnie dołek.
-
Villa doznał złamania kości piszczelowej ;) Przechodzi rehabilitację teraz ;)
-
Uuu, to faktycznie umarł w tym sezonie :roll:
-
Panowie z ekstraklasy w raz z tym cymbałem Rusko na czele znowu się popisali, jako iż superpuchar odbędzie się w wawie wpadli na pomysł jak by tu nie wpuścić trochę ludzi z Legii na sektory neutralne i wystosowali takie coś cyt."Ręczę, że żaden kibic, który kupuje bilety na Żyletę, nie kupi biletów w normalnej sprzedaży" - zapowiada prezes Ekstraklasy Andrzej Rusko. Jak dodaje, do weryfikowania, kto kupuje bilet na sektory neutralne, mają być wykorzystywane klubowe bazy danych o kibicach". Najlepsze w tym jest jeszcze to że chcą wykorzystać bazę nazwisk do której oprócz klubu nikt nie ma prawa mieć dostępu, bo nawet policja musi mieć sądowe jakieś tam pozwolenia. :lol: Wyobraźmy teraz takie coś ktoś był z 2 3 razy w sezonie na meczu Legii np ze swoim 9 letnim dzieckiem na żylecie i chce kupić bilet dla siebie i dziecka na sektor neutralny a tu bęc odmowa gdyż pan i pana dziecko stwarzają realne zagrożenie. Nie pamiętam dokładnie całego tekstu ale jeszcze z innej beczki gdzieś Kołtoń pisał a zarazem się śmiał że niby sektory buforowe miały zabrać około 10 tys miejsc bo policja inaczej nie da rady utrzymać porządku , no kur za 4 miesiące euro a nasze pieski nie są jeszcze gotowe aby móc zabezpieczyć tak dużą imprezę? :lol:
-
-
-
Polityka związku powala. Dali małą biletów na superpuchar, mowa o buforach wielkości 10 tysiecy :lol: , a jeśli ktoś kiedykolwiek był na żylecie to jest traktowany jako potencjalne zagrożenie i nie może kupić biletu na trybunę neutralna... kpina. Nawet z SKLW ciężko zorganizować bilety przy takim wzięciu, a zwiazek wyskakuje z idiotycznym pomysłem niezgodnym z jakimkolwiek aktem prawnym. Jednym słowem Polska. Niedługo Euro, a zabezpieczenie całej imprezy to nie kwestia jednego meczu, z którym problemy są od dawien dawna.
e/ nie zwróciłem uwagi na post Milanosa, a już o tym wspomniał.
-
http://www.youtube.com/watch?v=lxp_QUklafM
buehehe, chyba zostane kibolem, fajna zabawa jak widac