-
Re: Piłka Nożna
Przecież Xavi ma 32(33) lata, na środkowego pomocnika, gra na regularnym poziomie przez cały sezon - jest niemożliwa. Ten cały Thiago otrzyma szansę ale najpierw niech się nauczy pokory ;) Na dobre mu to wyjdzie w młodym wieku. Co do zastępstwa Xaviego to nie sądze by ktokolwiek mógł go zastąpić - jest po prostu fenomenalny ;) A ten Alcantara to bardziej ofensywny pomocnik w stylu Iniesty niż Xaviego - z tego co widziałem.
-
No tak. Lubi się podłączać do akcji ofensywnych. Sam jestem fanem jego talentu. To ze względu na niego oglądałem ten nudny finał ^ ^
-
No zobaczymy jak się chłopak będzie rozwijał ;)
-
Kibice Legii co wy na to co się dzieje w waszym zespole? :oops: Dla mnie przeszli samych siebie, nigdy nie byłem nie będę sympatykiem tego zespołu, ale do jasnej...zespół gra w LE, punkty lecą do klasyfikacji ogólnej, a sprzedaż dwóch takich talentów to dla mnie samobójstwo, łącznie z wygraniem polskiej ligi.
pozdrawiam
-
-
-
Dla mnie to zupelny idiotyzm
-
Nie mój problem, choć mam nadzieję że Sporting wybije im z glowy dalsze podboje Europy, to rzeczywiscie zastanawiajace sa poczynania ich zarzadu, az tacy niekompetentni ludzie tam siedza?
Ale to chyba bolaczka calej pilkarskiej Polski, z nielicznymi wyjatkami.
-
Stara śpiewka; pograć w LE (wcześniej p. UEFA) wypromować kogo się da a później sprzedać. 0 ambicji o walkę na dalszych szczeblach rozgrywek :cry:
-
Polskiego piekiełka ciag dalszy :D Powołania do reprezentacji, co sądzicie o dwóch np. napastnikach? Toż to ewenement na skalę megagalaktyczną jak dla mnie :oops:
http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/fran ... tykul.html
Bramkarze: Wojciech Szczęsny (Arsenal Londyn), Łukasz Fabiański (Arsenal Londyn)
Obrońcy: Łukasz Piszczek (Borussia Dortmund), Marcin Wasilewski (Anderlecht), Damien Perquis (Sochaux), Marcin Kamiński (Lech Poznań), Grzegorz Wojtkowiak (Lech Poznań), Tomasz Jodłowiec (Polonia Warszawa), Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa), Sebastian Boenish (Werder Brema)
Pomocnicy: Dariusz Dudka (AJ Auxerre), Adrian Mierzejewski (Trabzonspor), Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Ludovic Obraniak (Girondins Bordeaux), Sławomir Peszko (FC Koeln), Sebastian Mila (Śląsk Wrocław), Maciej Rybus (Legia Warszawa/Terez Grozny), Eugen Polanski (FSV Mainz), Kamil Grosicki (Sivasspor)
Napastnicy: Robert Lewandowski (Borussia Dortmund), Ireneusz Jeleń (OSC Lille)