O k**** bo inaczej sie nie da tego skomentowac, Jelen juz dawno nie powinien byc brany pod uwage, niech sie skupi na bolacych pleckach, albo na nauce francuskiego bo to wstyd tyle tam siedziec i ni chuja.
Mila? :lol:
Wersja do druku
O k**** bo inaczej sie nie da tego skomentowac, Jelen juz dawno nie powinien byc brany pod uwage, niech sie skupi na bolacych pleckach, albo na nauce francuskiego bo to wstyd tyle tam siedziec i ni chuja.
Mila? :lol:
Rozumiem że :
Piszczek - pewniak na euro jeden z najlepszych obrońców jakich mamy, tyle że gra w reprezentacji i w klubie to trochę inna sprawa. Jednak mamy taki a nie inny materiał ludzki więc Piszczek absolutnie pierwszy skład!
Marcin Wasilewski - Fajter walczy do końco, bardzo dobry obrońca jak na polskie warunki. Wrócił po kontuzji, świetnie się sprawuje w lidze belgijskiej, oddaje całe serce dla reprezentacji.
Damien Perquis - uważam dobry środkowy obrońca, napewno lepszy od Głowackiego!!! Nieźle mu idzie w reprezentacji, dorba łataj-dziura.
Marcin Kaminski - Wiadomo, brany pod uwagę na przyszłość, raczej nie zagra w podstawowym. O ile mu się uda wystąpić w ogóle, dobrze że Smuda zaznajamia młodych z reprezentacją. Jak najbardziej pozytywny chłopak dobrze że dostal powołanie. Choć z Portugalią ważnej roli nie odegra.
Grzegorz Wojtkowiak - Walczy o Euro, to będzie dla niego ważny mecz. Typowy średniak, jednak w obronie mamy wielkie problemy. Doświadczony w kadrze więc się nie dziwie że jest obecny.
Tomasz Jodłowiec - Spoko kopacz, solidny obrońca, zdarzają się mu błędy ale może grać i na boku i na środku a nawet def. pomocnik. Normalny obrońca bez rewelacji.
Jakub Wawrzyniak - Ahh ten pamiętny błąd z Niemcami ... :cry: Ale liczy się ogół. Więc myślę pewniak na Euro, dobry obrońca, spisuje się b.dobrze w ekstraklasie. Jestem na tak na pewno reprezentacja bez niego byłaby uboższa sportowo.
Sebastian Boenish - Nie widzę go w reprezentacji, prawda jest taka że nie zasługuje na powołanie, lepiej by za niego na przykład Celebana lub Fojuta powołać. Ale jesli tak mu namieszaliśmy i prosiliśmy facet zasługuje na szansę jest to fair wobec niego.
Dariusz Dudka - Moim zdaniem pewniak na Euro już z reprezentacją sporo przeszedł, robi błędy dość często, ale uniwersalność i doświadczenie oraz dobra gra w Auxerre przemawiają za nim!
Adrian Mierzejewski - Niech ten gość się weźmie w garść, Trabzonspor to dla niego chyba jak na razie zbyt duże wyzwanie lub nie pasuje mu ta liga. Grał bardzo dobrze jednak stracił formę, myślę że mimo wszystko pewniak na Euro. Na szansę zasługuję.
Jakub Błaszczykowski - Lider, najlepszy gracz jakiego polska ma w kadrze. Kapitan pewniak na ME.
Dobra forma, przydaje się jak nikt inny. Team lider.
Ludovic Obraniak - Najbardziej spolszczony ze wszystkich "cudzoziemców" Przydaje się, gra dobrze lub bardzo słabo. Pewniak na Euro. Niech zgrywa się z reszta ekipy.
Sławomir Peszko - Pewniak na Euro dobra szybkość, kiepska technika, daje dużo reprezentacji tylko niech nie wykończa akcji. Dobry pomocnik, gra regularnie w klubie cóż więcej chciać :D
Sebastian Mila - Zasługuje w pełni na powołanie, Powinien dac mu szansę smuda przynajmniej z 30 min. Liczę na dalsze jego powołania. Może podnieść poziom, rywalizację w kadrze.
Maciej Rybus - Pewniak na Euro - Bardzo dobra forma, świetna gra w Legii, rozwija się jest młody i przyszłościowy. Terek nowe wyzwanie oby się przebił potrzebny w pomocy!
Eugen Polanski - Nie wiem czemu nie lubię gościa, teoretycznie gra dobrze taki spokojny mało rzucający się w oczy def. pomocnik. Jakoś nie jestem za nim... małe poczucie narodowości.
Kamil Grosicki - Błąd duży że nie był wcześniej powoływany, Smuda chyba nie przepada za nim.. Ja uważam że niezbędny piłkarz dla nas, także na przyszłość. Może grać jako napastnik i to chyba on jest 3 napastnikiem na Portugalię. Pewniak na Euro jak dla mnie!
Robert Lewnadowki - Największy polski talent od lat, dobrze gra w reprezentacji i jesli już nawet nie strzela bramek to cenny w rozgrywaniu akcji, pewniak na Euro koniecznośc dla polskiej piłki.
Ireneusz jeleń - ... Cieżko powiedzieć, może pomóc, raczej nie zaszkodzi, wolałbym Brożka ale Smuda daje mu szansę.
Bramkarze normalka, Boruc powinien dostać szansę ale to prywatne przemyślenia Trenera go wykluczają. Ogolnie Chciałbym żeby pierwszą połowę bronił Maciej drugą Łukasz.
Gdybym był Smudą sprawdziłbym wcześniej lub teraz jeszcze : Komorowskiego ( i nie chodzi tu o Prezydenta :lol: ) Janusza Gola, Grzegorza Krychowiaka, Ariela Borysiuka, Artura Sobiecha, Waldka Sobotę i Czerka Wilka.
Arsenal ładnie poszalał z Milanem :lol:
Robinho dwie bramki, to pięknie dla reprezentacji Brazylii :)Wraca do formy(?)
[youtube:r2v8ww67]http://www.youtube.com/watch?v=k_cbsWWv2tU[/youtube:r2v8ww67] lepsze to. Ale mu siadło :shock:
Po meczu Milanu jestem zadowolony, kibicuje im już od kilku lat :P Ale trochę mi szkoda Szczęsnego, że akurat on bronił.
Wisła zremisowała 1:1 a Legia widzę też tyle że 2:2. Dobre i to :) Są nadzieje na awans hehe
Przede wszystkim, wielki props dla Moskala za fantastyczne przygotowanie Wisły. Pierwszy mecz po przerwie zimowej, która jest zmorą polskiej piłki klubowej od lat, a Wisła grając w 10 zapierdalała ponad 90 minut i zjadła kondycyjnie Standard grający w 11. Życzę Kaziowi, by został wreszcie pierwszym polskim trenerem od x czasu, który prowadzi klub przez dłuższy czas, do tego wychowanek.
Sędzia śmieć, cały mecz w jego wykonaniu to porażka, czerwo żałosne, zepsuł i Nunez, i mimo wszystko trochę Czekaj. Asystent sędziego to jakiś debil, to co wyczyniał w tym spotkaniu :damn: Beka z nieodgwizdania faulu na Ivicy obok pola karnego. Małecki chyba zostaje po treningach i wali głową w ścianę, bo głupieje z roku na rok, decyzję jakie dzisiaj podejmował zjadają nieudolność Kirma na luzaku. Nunez zawalił przy bramce i ciągle odstawiał jakieś triki będąc bez asekuracji, jedyny plusik za podłączanie się do akcji ofensywnych. Diaz dryblingi ala Krasic i słaba gra w obronie, Garguła słabo, Jovanovic gubi się w obronie, i tyle jeśli chodzi o zarzuty do poszczególnych graczy. Na plus Genkow, za to, że strzelił bardzo ważną bramkę, Melikson, który dryblował jak szalony i większość jego rajdów przerywały faule, do tego sporo niezłych podań. Chavez raczej dość solidnie, Illiev coś tam robił, Kirm jak na siebie magicznie, czyli średnio, Wilk w miarę, Pareiko też dał radę. Wielki pech Wisły, która pokazała w tym spotkaniu charakter i niezłą grę. Legia też pechowo dzisiaj, ale oba zespoły z szansami na awans. Legia powinna się trochę rozegrać, a w obecnej formie i tak przeważała zdecydowanie, do tego dobrze gra na wyjazdach. Krakowski klub będzie miał ciężko, bo Standard u siebie jest podobno dobry, ale po dzisiejszym meczu można oczekiwać, że w Belgii też się zepnie i grając 11 na 11 są szansę.
Props dla Sobiecha, wreszcie zaczyna grać, 2 bramy + wywalczenie karnego w 2 meczach (a w obu grał łącznie z pół godziny) oby tak dalej, a będziemy mieli napadziora na Euro.
http://skwk.pl/images/galeria//2012/...a/dsc_2320.jpg
szacunek dla Wisły za oprawe, niech wiedza pedaly ze tu jest Polska.
http://jp85.pl/galeria/le/160212/slides/DSC_9305.jpg
szkoda, ze bez oprawy tym razem, no ale jak klub chcial cos narzucac to rozumiem
Szkoda, że takie marne wykonanie tej kartoniady.
No naprawdę dobrze zagrała i Legia i Wisła. Nie było żadnej plamy, rywale sprawiali gorsze wrażenie niż nasze kluby ;) Mimo wszystko czekają nas wyjazdy, trudne wyjazdy foworytami są Sporting i Standard ale nie jesteśmy na straconej pozycji. Tez podziwiam Moskala za jego pracę w Wiśle.
Ruchy transferowe Legii - Novo i byc może Blanco. Co myślicie ? ja uważam że mogę tylko podnieść jakość drużyny, nie sa jeszcze takimi emerytami a trochę bramek nastrzelali. W ekstraklasie powinni śmiało sobie dać radę.