Szkoda trochę Wisły, gdyby nie ten pajac co piłki do bramkarza podać nie umie mogłaby wygrać :(
Wersja do druku
Szkoda trochę Wisły, gdyby nie ten pajac co piłki do bramkarza podać nie umie mogłaby wygrać :(
Mi nie jest szkoda Wisły, czy też Legii, bo polityka transferowa itd...takich kwiatków jest więcej,
np. jakbym był kibicem Lecha to był miał zgryz, to co wyprawia zarząd wraz z trenerem Psujem, to nawet bardziej przebija co robią działacze mojego ulubionego klubu, problem jest taki, że to rzutuje potem na całą ligę a w efekcie itd...nie będę powtarzał przytaczanych przeze mnie i innych opinii, bo wiadomo o co chodzi....
Euro miało być nobilitacją ponowną naszej kopanej, ale widzi mi się, że znowu powiela się stare błędy, ale to moja opinia :oops:
edit:
Polityka zarządu klubu daje pierwsze owoce, przegrana z wrrr...jakimś podb....wstyd, żenada, wymienić całą władzę, bo żeby zespół z taką historią sportową osiągał takie wyniki,[spoiler:1yfpdds5]idę się napić, ....jestem w trakcie :)[/spoiler:1yfpdds5] :oops:
Ja naiwny wczoraj też myślałem, co to takiego wygrać z jakimś Bełchatowem ? a zarówno GKS jak i Podbeskidzie walczyli o zwycięstwo i należy się im. Przepłacone gwiazdki chciały sobie zlekceważyć takiego Nowaka, czy Kosę a tu proszę... dużo by się mogli uczyć od nich.
Przeszło mi ...zdenerwowanie :D Jednak zauważ w jakim składzie wyjściowym grał Lech, nie jestem sympatykiem twojej drużyny, czy Legii, Wisły ale jedenastki wyjściowe, odejścia z klubu itp...przypomina mi politykę kadrową z lat 90- tych....Co do Widzewa, obłędne działanie panów zza biurek powoduje u mnie(...) że jak się klub utrzyma to będzie dobrze, mam nadzieję że może ich co oświeci.....Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
edi:
Wojskowi moim zdaniem ładnie na własne życzenie odpuścili ekstraklasę, nie żeby mnie to martwiło :lol: , ale szkoda polskich talentów, a ściąga się hmmm...
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstra ... omosc.html
Cytat:
Fani Legii są wściekli, że Mariusz Piekarski pomaga osłabiać aspirującą do zdobycia mistrzostwa drużynę. Pilotował transfery Ariela Borysiuka, Macieja Rybusa i Marcina Komorowskiego.
Skiselka znow z extra zawodnikiem tylko zremisowala w Lubinie :lol: ...Jutro Jaga wkracza do gry(Boze miej nas w opiece ;) )
Edit@
Lech,Legia w plecy zas Slask oraz skisla na remis...no,no ciekawy poczatek 8-)
Z Lecha odszedł tylko kiepski Wilk. Wisła z Zagłębiem grała naprawdę dobrze, ale miała trochę pecha, i popełniła parę głupich błędów, a Zagłębie było zmotywowane.
Cytat:
Dragonit
Ja napisałem jak w latach 90- tych polityka transferowa, to nie tylko ostani rok, i tez mi chodziło o wyjściowe składy, ale nie ma co dywagować, jest jak jest i jak nie posprząta się PZPN jak Putin zrobił porządek w swojej federacji, to będzie jak jest do tej pory.Cytat:
Z Lecha odszedł tylko kiepski Wilk. Wisła z Zagłębiem grała naprawdę dobrze, ale miała trochę pecha, i popełniła parę głupich błędów, a Zagłębie było zmotywowane.
----------
Wyjątkowo oglądnąłem oba :)
Milicjanty i wojskowi odpadli, co było do przewidzenia. Remisy bramkowe u siebie, polityka kadrowa wojskowych i milicjantów dała znać o sobie...Inaczej gra się w klubie ostatni mecz, a jak ma się w nim dłużej zabawić...Statystki nie kłamią, dziennikarze oglądali inne spotkania, proszę zgadnąć ile celnych strzałów na bramkę oddali wiślacy? :lol: 0- kopnięć, ciężko jest wygrywać mecze, a staystyki Legii? Ciut lepsze...Jedyne co martwi, że od 21 lat żaden zespół z polskiej ligi, nie napiszę że polski, bo bym kłamał, nie awansował na tym szczeblu rozgrywek....A pkt w klasyfikacjach lecą na dół, jeszcze można z niższego pułapu zaczynać rozgrywki, ale widzę po tym co wyprawia się w klubach, nikomu na tym nie zależy. Żal, zostaje kibicowanie hmmmm....
http://img.interia.pl/tuba/relation/...Standard_1.jpg
Legia choć bez jakiejs specjalnej oprawy to tez sie kozacko zaprezentowali, pewnie zagraniczni zastanowia sie 2 razy zanim do nas przyjada.
Polski styl.
PS: Bonusik
[spoiler:idy9gxs0]http://iv.pl/images/35735280034952521165.jpg[/spoiler:idy9gxs0]
"Bonusik ewidentnie pokazuje warszawskich psycho - palantów żeby nie napisać pojeba..... Ciekaw jak się czują piłkarze którzy grają w...Legii Moshe Ohayon, Dickson Choto. Za takich "kibiców" wyrazy współczucia dla sympatyków Legii.
Statystyki nie do końca miarodajne, bo Standard nic nie grał w zasadzie, a w dwumeczu miał przecież przewagę gracza przez około 90 minut ... Wisła to lepsza drużyna, więc szkoda, że się nie udało. Z Legią podobnie, ten mecz słabszy, ale u siebie powinni powieźć Sporting z 3:0. Wczoraj ruski sędzia był ŻAŁOSNY, zwykły palant, jego decyzje były śmieszne, nie widział nic, a rzuty rożne, auty i kartki przyznawał chyba losowo. Amator, coś jak sędzia liniowy tydzień temu w meczu Wisły, który przez całe spotkanie nie zrobił nic.