Rafa nie pogrążaj się
Wersja do druku
Rafa nie pogrążaj się
Panowie proszę o zaprzestania wątku o...To jest temat piłki nożnej, jeżeli chcecie to założę temat w Agorze bądź któryś z Was to zrobi, i będziecie mogli napisać co chcecie :) Ewentualnie w Tawernie :)
Wracając do tematu :lol:
Co się dzieje z Lechem? :mrgreen:
edit:
Hhehe Widzew wygrał :D :D :D :D
Sorki Eutychesie, ale zakończe tylko: :P
MateuszKL napisał:
"Jedna osoba ekscytuje się ulotnymi sukcesami klubu osiąganymi przez piłkarzy. Druga natomiast może być pod wrażeniem jego historii, czuć z danym klubem wieź, pielęgnować swój lokalny patriotyzm. Szanowny przedmówca nie ma prawa do odmawiania tym drugim prawa do bycia kibicami".
To się wyklucza, historię klubu w wielkiej mierze tworzą piłkarze przeciez o to tu chodzi to jest piłka nożna, jaki byłby sens klubów piłkarskich bez piłkarzy? Jeżeli jestes kibicem to musisz szanować zawodników, już nie wspomnę o szacunku do rywala. A jeśli odnosisz się do nich pogardliwie, obrażając ich, poniżając jako człowieka. To z pewnością nie możasz się nazwać kibicem. To nie jest pusta nazwa ona coś znaczy. Zastanówcie się nad swoimi przekonaniami taki mały apel :(
Co do Lecha... Widząc Bakero sprawiał wrażenie jak by nie miał motywacji i przychodził po prostu do pracy. :( Nie było w nim pasji do klubu, chęci dania z siebie wszystko on miał to trochę gdzieś lekko mówiąc. Duża wina trenera, słabo przygotował zespół. Krivets, Stilić, Arboleda, Djurdjević, Wojtkowiak sa cieniami samych siebie z przed roku. Pozytywne wrażenie sprawiają na mnie jedynie Kamiński, Tonev oraz super Rudnev, który po prostu nie może juz grać w Ekstraklasie bo to za niski poziam jak dla niego. Nie widzę od obrony po pomoc piłkarzy którzy walczą z całych sił. Najmniej kartek w lidze o czymś świadczy. Czas lech minął... Oby nie bezpowrotnie.
Dla mnie fenomen jak na razie Ruch, wspaniałly trener Fornalik! oraz Podbeskidzie.
Piłkarze to zwykli najemnicy którzy pójdą tam gdzie zaszeleści pieniądz. Ilu z nich tak na prawdę oddaje się dla klubu?Cytat:
Zamieszczone przez Ezechiel
A nawet jeśli bezpowrotnie to co? nic się nie stanie, prawdziwi zostaną zawsze. Z tej drużyny jedynie ŁotyszoRosjanin się nadaje, resztę do ME i sprzedaż jak najszybciej, anarboledzie mogę nawet zasponsorować bilet do domu, ten pajac w koszulce Lecha to masakra.
Najchętniej widziałbym Probierza, niech chwyci gwiazdeczki za ryj i wprowadzi konkretne porządki. Oglądaliście wczoraj ŁKS ? aż miło było patrzeć jak się starali, taki Łobodziński robił by obronę Lecha wczoraj jak Messi. Jeszcze jeden mecz i pewnie ŁKS się utrzyma.
A jaki by był sens dla istnienia klubu bez kibiców? Akurat w tym sporcie polega to na tym że najważniejsi są kibice i każdy prezes klubu o tym wie często kierując się głosem trybun z obawy że może to zaszkodzić finansom klubu. W szczególności u tych biedniejszych ale mających ogromną liczbę fanów. Przykładów z naszego kraju nie będę już przypominał jak to kibice po upadku klub podnosili i od okręgówek musieli zaczynać wykładając wtedy własne pieniądze, takich klubów było dużo i u nas i zagranicą.Cytat:
To się wyklucza, historię klubu w wielkiej mierze tworzą piłkarze przeciez o to tu chodzi to jest piłka nożna, jaki byłby sens klubów piłkarskich bez piłkarzy?
U nas wczoraj jakby coś drgnęło lecz ja nadal widzę ten zespół jako kandydata o walkę do ostatniej kolejki o utrzymanie.
Zawsze i wszędzie :!: ...
Dziś wielki Hit ekstraklasy Śląsk - Legia na kogo stawiacie? ja uważam zwycięstwo legii lub remis.
Edit: :shock: Ależ ładny mecz. Super doping kibiców, bardzo dobra gra legii, cudowna bramka Ljuboji. Radović w końcówce wszedł i widac było jego głód do gry. No i słynny Nacho Novo, który zagrał średnio. Ale widać że podniesie poziom legii. Debiut młodego Żurka w barwach stołecznych, to się chwali niech się rozwijają młodzi przykład: (Kucharczyk, Jędrzejczyk, Wolski, Żyro) To jest sama korzyść dla polskiej piłki, dawać takim sznse gdy jest na to czas! No i Janek Gol dziś dwie brameczki, głównie dzięki ciągu na bramkę. Myślę że zasługuje na kolejne szanse w reprezentacji.
Wisła - Korona przed nami. Myślę że tak z 3:1 dla Wisły. Ale i tak będę oglądał Borussia - Hannover. Może lewandowski coś trafi. Miło się ogląda 3 polaków grających na wysokim poziomie w drózynie mistrza Niemiec. Chodź Piszczek nie zagra z powodu kontuzji, tak mi się wydaje. Czyli nieco wyższy poziom w stosunku do naszej Ekstra, Hiper, Super, Mega klasy :P
Szacuneczek chlopaki :lol:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstra ... omosc.html
Cała prawda o reprezentacji i mysli selekcjonerskiej Smudy...Nie rozumiem jak człowiek który jako jedyny obok Janasa potrafił z naszych kopaczy zrobić piłkarzy w klubie, i grać w LM, ma takie dziwne myślenie. Lewandowski to nie Drogba :D i kiedyś tą kontuzję musi złapać...http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/toma ... tykul.html
Ale gdzie ty masz tą całą prawdę?