Ej no to jak myślicie, sprobowac usunac te wirusy z komy czy cos innego sprobowac
Wersja do druku
Ej no to jak myślicie, sprobowac usunac te wirusy z komy czy cos innego sprobowac
Nie wiem jak inni, ale ja bałabym się cokolwiek usuwać z softu telefonu.
Zawsze możesz udać się do punktu naprawy tel i za jakieś 20 zł zrobią co trzeba.
Mam problem z routerem.
Otóż router przesyła internet do komputera na 1 piętrze a stacjonarka do której jest podłączon[na parterze) nie może go wykryc? Miał ktoś podobny problem?
hmm.. :roll: router podłączony kablem ? A na piętro radiowo?
Routery - trochę nie moja działka ale ...
hmmmm...
Nie wiem czy to to, ale przypomina mi się przypadek znajomego: jemu nie chciał modem USB działać jak w sąsiednim gnieździe USB było podłączone jakiekolwiek pracujące urządzenie. Może u ciebie jest podobnie - spróbuj coś odłączyć. Albo wykrywa sygnał radiowy routera i na "podłączenie" kablowe już nie ma miejsca - "nie ogarnia" tylu "wejść" naraz???
Kablowo oba kompy? - to może odłącz tamten na jakiś czas?
Nie - dalej zgadywać nie będę - nie moja działka.
Mam podobny problem co Milanos. Podobnie jak u niego, nie włącza mi systemu, pojawia się na czarnym tle troche napisów aby włożyć płyte z windowsem i zrobic repair system. Wszystko było by okej gdyby bios widział mi płyte, a raczej cd/dvd-rom. Najciekawsze jest to, ze nic nie było instalowane bądź usuwane przy poprzednim uruchamianiu systemu.
ps. mam windows vista i nie mam żadnego pomysłu co z tym robić, zawsze siedziałem przy xp, a tutaj nie wiem nawet jak wlaczyc tryb awaryjny albo ostatnią działającą konfiguracje.
Z góry dzięki.
Znajdź kolejkę bootowania w BIOS i jako pierwszą pozycję ustaw napęd CD/DVD.Cytat:
Zamieszczone przez Destro7er
Ustawiałem i nic to nie zmienia, klikając jeszcze F8 pokazuje tylko kolejność botowania, i tam co dziwne nie ma w ogole cd-romu ;/
Jeśli w BIOS nie widzi cd/dvd-romu to może podmień na chwilę napęd na jakiś pożyczony :) i zobacz czy w kolejce pojawi się odpowiednia opcja.Cytat:
Zamieszczone przez Destro7er
W ostateczności możesz zainstalować system z pendrive`a.
Mam pytanie :)
Czy kurz w komputerze może powodować że wiatraczek hałasuje?
Jak najbardziej :)