-
Królowa
Dobrze, uczyń to.
Udało się Wam dotrzeć do bramy, kapłani zrządzili poszukiwania królowej, ale nic nie znaleźli. Wpuszczono was, bo królowa przekazała takie rozkazy.
Jesteście w sali tronowej około 30 minut później. Generała rozmówił się z Tanandą.
Królowa
Więc jak zamierzacie mi służyć? I czego oczekujecie w zamian. Dziś mnie ocaliliście.
Techniczny
To odpowiadajcie, a ja ew. napiszę wieczorem. Musimy to ustalić kiedy gramy, jak jest większość to lecę zwykle, zwłaszcza, ze przerwa długa była.
W weekendy to raczej nie tylko wieczorami, napiszcie jak to widzicie.
-
Techniczny:
Ja jestem za tym by w weekendy grać od godziny 15:00
a w dni powszednie*, tak jak było ustalone wcześniej, od 19:00
*od jutra mam tydzień poobiedniej zmiany i pewno będę najwcześniej około 22:30-23:00
i tak co drugi tydzień.
-
Techniczny
Można po prostu tak, że jak w dzień powszedni są wszyscy to gramy wcześniej, a normalnie pod wieczór. W weekendy jak jest większość to też gramy wcześniej a jak nie, to wieczorem. Najlepiej żeby przed weekendem wszyscy się określali jak stoją z czasem, będzie można jakoś sie dostosować.
-
Techniczny:
Mi pasuje ten rozkład, który Asuryan zaproponował.
-
Techniczny:
W moim planie tygodniowym nie ma czegoś takiego jak weekend niestety. :)
-
Techniczny
W tygodniach gdy Asur ma na rano grajmy od 19, gdy ma popołudnia to My parę postów wieczorem, a Asur koło 12 się dorzuci (czyli będziemy grać tak jak na początku przygód), co do weekendów to też niech będzie od 19 może.
Edit: największy ból to że ludzie nie wiem boją się napisać że ich nie będzie czy jak? przecież to nie boli a ułatwia dogadanie się co do dnia i godziny kiedy mogą być wszyscy
-
Techniczny
Możemy raz na dwa dni np. po 19. Np. poniedziałek, środa piątek sobota i niedziela.
Z jakimiś zmianami w trakcie czy coś. Chciałbym by byli wszyscy i grali, może się jakoś uda. pousuwam techniczne potem
-
1 załącznik(ów)
Isterin
No pięknie. To ino początek, a już takie rzeczy.
Techniczny
W dni powszednie od 19 mi pasuje, a w weekendy o 15 też jest ok. W razie mojej nieobecności będę o tym mówić.
A to zdjęcie elfa tym razem z widoczną twarzą, rysunek nie mojego autorstwa. Część twarzy zasłonięta włosami jest poparzona.
-
Hasan
Służyć w każdej sprawie w honor i przekonania nasze nie godzącej i z pełnym wykorzystaniem naszych szerokich umiejętności. W zamian oczekujemy pomocy w wojnie domowej ale tu już Ciebie Pani Generał pewnie w sprawę wprowadził. Na pewno reszta naszej drużyny nie pogardzi również pieniędzmi - kończąc przemowę wykonał dworski ukłon.
Techniczny
Mi też pasuje rozkład jazdy Asura, na bieżąco będziemy go korygować w razie czego.
-
Vira
Pieniądze... Nie pogardzimy, choć niektórzy w drużynie nie cenią ich nad życie. Zerrikanka nie wytrzymała i musiała to rzec, by nie wziął ją ktoś za zwykłą, chciwą najemniczkę, dla której liczy się tylko złoto. Po czym dodała - Na razie pragniemy wypoczynku po podróży, jeśli przystaniesz Pani, na to co rzekł ten wojownik.