Arden z Loningbrucku
Tłumaczy Bradniemu co mówi cyrulik.
Wersja do druku
Arden z Loningbrucku
Tłumaczy Bradniemu co mówi cyrulik.
Bradni Algrimmson
No kilku zielonych skurwysynów na wieprzach. On jednego zatłukł i padł, ja resztę. Ale magii to ja tam żem nie widział żadnej.
Arden z Lonigbrucku
Tłumaczy słowa Bradniego
Alessio
Hmm dziwne, niespotykany to przypadek zatem, wygląda na to że ktoś na niego jakowy urok rzucił, ale teraz tyle dziwnych rzeczy się w mieście dzieje że i tego że jakiś mag po nim szaleje wykluczyć nie można. Jeśli gdzieś mogą biedaka wyleczyć to z pewnością w świątyni miłosiernej Shallyi. Tylko pamiętajcie by z bronią do środka nie wejść bo Was pogonią zanim zdążycie powiedzieć jak się nazywacie, no i pewnie sobie za pomoc odpowiednio policzą...
Techniczny
Proponuję uznać że Arden tłumaczy wszystko na bieżąco bez konieczności dawania wpisów o tym przez Andrija ;)
Arden z Loningbrucku
Techniczny:
W sumie tak
Anna de Loiret
Ah pięknie, to sobie teraz pogawędzimy z karczmarzem jak Arden poszedł... Bretonnka podeszła bliżej karczmarza i rzekła w swoim języku - my eeee lulu... spać! Złożyła dłonie i przysunęła do swej głowy, którą na nich oparła, chcąc gestami ukazać że o pokój do spania jej chodzi.
Bradni Algrimmson
Monet trochę pewnie ma. Niech cyrulik weźmie z jego sakwy tyle ile się mu należy.
Alessio
Skinął głową po słowach Bradniego przy czym podobnie jak w przypadku krasnoluda odliczył sobie 50 miedziaków za fatygę po czym oddał ją Bradniemu do ręki mówiąc - Lepiej zaopiekuj się tymi pieniędzmi na czas nieprzytomności kolegi bo zrobi to karczmarz albo jakiś złodziej.
Bradni Algrimmson
Honorowy człeczyna z Ciebie. Krasnolud bierze pieniądze Dietricha i bierze to co zostało w jego sakwie. Ardenie widzę, żeś człek zacny, towarzyszom twym broń zostawim, a razem go do świątyni przenosin. Zabójca bierze też klucz.
Alessio
Dzięki za miłe słowa, mogę Ci pomóc go przenieść, ale przydałaby się jakaś eskorta, nas dwóch w tym Ty ciężko ranny z wypchanymi sakiewkami i bez broni to łakomy cel. A do świątyni jest kawałek.