Nie. Voitek nie chciał grać, a Hetman podobno chciał pograć 1v1 z Tobą i mną. Dlatego wszyscy wyszli.
Wersja do druku
Nie. Voitek nie chciał grać, a Hetman podobno chciał pograć 1v1 z Tobą i mną. Dlatego wszyscy wyszli.
Volfgan mam pytanie odnośnie sztuczek technicznych. Chodzi mi o przerzut piłki nad głową czy to sztuczka którą umieją tylko niektórzy zawodnicy. Bo grałem niedawno Lechem i nie potrafił jej nikt zrobić poza moim własnym zawodnikiem który ma ją odblokowaną. Wydawało mi się że jest to dość łatwa sztuczka tyle tylko że gdy ma się przeciwnika za plecami to trudniej ją wykonać ale teraz już sam nie wiem.
Każdy może wykonać przerzut nad głową, ten zwykły. Najpierw rozpoczynasz od żonglerki, a potem w jej trakcie lewym analogiem w przeciwnym kierunku do tego, w który jesteś zwrócony. :) Jeżeli opanujesz to szybkościowo, to potem nawet nie będzie żonglerki tylko jeden podrzut w górę i odrazu za siebie. ;)
Chodziło mi o ten który robimy z biegu.Cytat:
Zamieszczone przez Volfgan
LT +Raz do tyłu i 2 razy Przód prawy Analog.
od kiedy w biegu można przerzucić piłkę nad głową... Ja szczerze mówiąc nie spotkałem się z czymś takim. Ewentualnie jak ktoś ci poda górą, a ty przy przyjęciu odrazu zmienisz kierunek, to zdarzy się, że przerzuci piłkę.
No fakt źle to ująłem nie w biegu a ze wciśniętym LT ale nie stojąc a truchtając.
LT + prawy Analog, Raz do tyłu i 2 razy Przód Fachowo to się nazywa chyba Rogal ale głowy nie dam
To jest tylko dla pięciogwiazdkowych. Sombrero się nazywa.
Chodzi wam o rainbow flicka? 4-gwiazdkowi też to robią.
Aaa, kompletnie o tym zapomniałem, to jest gwiazda, albo rainbow. To, tak jak napisał Czik, robią zawodnicy z cztereami gwiazdkami umiejętności. Myślałem, że chodzi ci o przerzucenie piłki za plecy nad głową, bo coś pisałeś o tym, że trudniej to wykonać mając zawodnika za plecami i mnie to zmyliło. :P
A czy wy też nie macie statystyk na EA bo ja już 2 albo 3 dzień nie mam statystyk