Ponawiam pytanie: Co Cię tam niby odrzuca?
Jeśli słuchałeś albumu/kawałków z albumu "Power Metal" to jeszcze Cię rozumiem, ale jeśli z innych wydawnictw to robię tzw. "facepalma" :P
Wersja do druku
Ponawiam pytanie: Co Cię tam niby odrzuca?
Jeśli słuchałeś albumu/kawałków z albumu "Power Metal" to jeszcze Cię rozumiem, ale jeśli z innych wydawnictw to robię tzw. "facepalma" :P
Uwielbiam Battle Hymn, Blood of My Enemies, Black Wind, Fire And Steel czy podszyte indiańskim klimatem Spirit Horse Of Cherokee.Cytat:
Zamieszczone przez Vallhard
Phil ma świetny wokal, to obok miażdżących riffów najmocniejszy punkt Pantery.
Ja też wolę Vader, bo ogólnie bardziej podchodzi mi klasyczny death czy jego brutalna odmiana rodem z NY prezentowana przez Immolation czy Suffocation, chociaż tych też mogę czasem posłuchać.Cytat:
Zamieszczone przez Wojownik z Lasu
Wiktor, jak będziesz tak naciskać na tę Panterę, to zaraz się dowiemy, że ktoś tutaj zgłębił ich twórczość i to fajny zespół ;)
Oj, ja nie naciskam, ja po prostu nie pojmuję oceniania czegoś na zasadzie podoba/nie podoba mi się, bez żadnego zdania opisującego co się podoba, a co nie podoba w danym zespole.Cytat:
Zamieszczone przez Furvus
Ja nie mówię, że to źle woleć Vader aczkolwiek uważam, że to trochę głupie porównanie, bo niby i to i to def metal, ale jednak całkowicie inne style. To trochę jakby porównać Slayera do Nevermore, niby i to trasz i to, ale jednak nie to samo.Cytat:
A ja ostatnimi czasy wolę brutalny def, bardziej techniczny właśnie taki jak Immolation czy Cryptopsy, aczkolwiek oldskulu też idzie posłuchać (Morbid Angel np), czyli mam stanowisko dokładnie odwrotne ;)
Ależ Slayera można porównać do wszystkiego, bo SLAYER >>>>>>>>>> wszystko 8-)Cytat:
Zamieszczone przez Wojownik z Lasu
Niedoczekanie. Może trafiłem na denne piosenki. Posłuchałem trochę i w sleep oraz message in blood wokal świetny ale w cowboys from hell już niezbyt.Cytat:
etam, wy g***** za przeproszeniem sie znacie:P Trza tu porzadek zrobic!
ManowaR - kult we wszystke strony, tak kocham utwor Hail and kill:P
Phil ma jeden z najlepszych wokali wmetalu, a na pewno jeden z najardziej charakterystycznych i jeden z najczesciej nieudolnie podrabianych. Wprawdzie w Panterze pokazuje nim mniej niz w down, ale i tak miazdzy.
Vader ma swojego stajla i za to mu chwala! Tu napisal wszystko Furvus;)
Slayer to szatyny, ale ile moszna? Na emeryture i nowej plyty nie sluchalem:p
A Nevermore to power metal, ewentualnie progresywny power metal a nie thrash w moim odczuciu;)
Ja pierniczę, to mówię Ci, że to kawałki z płyty, gdzie jest dużo naleciałości glam metalowych.Cytat:
Zamieszczone przez Vallhard
Posłuchaj cos z Far Beyond Driven, Vulgar Display of power, albo TGST.
Dobra i już się nie bulwersuj po za tym nie mów tak brzydko powinno być ja pi@#$olę.
Ja tam wolę Die for Metal ale Hail & Kill też świetny. Jak widać mam pecha do youtube bo nadziewam się na badziew a nie dobre piosenki posłuchałem te które podał mi Furvus i po prostu genialne a Manowar jest świetny.Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
NA STOS! :twisted:Cytat:
Dla mnie to thrash z ciągotkami do poweru, power to raczej Sanctuary, aczkolwiek tam też są ciągotki do thrashu ;)Cytat:
Uważanie go za jednego z najlepszych to mimo wszystko chyba przesada.Cytat: